Ananas Konzum - cijene i katalozi

Pogledajte ovotjedne ponude iz trgovine Konzum za proizvode kao što je ananas, sa promocijom koja važi od 12.05.2022. Ovdje pronađite najnovije Konzum ananas kataloge i ponude i uštedite novac.

 
Aktuelni katalozi
 

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo Konzum ananas ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa Konzum ananas ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo Konzum ananas ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod ananas kod drugih trgovaca, kao što su Avon, cm, Oriflame, Crvena jabuka, Mercator, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: avengers, abrick, acuve, afrin, afrodita sun, after eight, air jordan, akciona kamera, akg, aku makaze za travu i grmlje. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!


O Konzumu

Konzum je maloprodajni lanac koji se ističe atraktivnom ponudom prehrambenih proizvoda te proizvoda za higijenu i uređenje doma, sa više od 160 poslovnica diljem BiH. Konzum Bosnia je osnovan 2004. godine i pored sjedišta u mjestu Sarajevo, poslovnice se nalaze i na lokacijama kao što su: Neum, Mostar, Široki Brijeg, Međugorje, Trebinje, Sanski Most, Banja Luka, Kiseljak, Bihać, Cazin, Livno, Vitez, Doboj i mnoge druge. Za detaljan popis lokacija poslovnica kao i radno vrijeme svake od njih, pogledajte Konzum web stranicu https://www.konzum.co.ba.  Vrhunskom uslugom i atraktivnim ambijentom, Konzum svojim kupcima nudi brojne pogodnosti i olakšice u kupovini kao što su plaćanje na rate, online shop te kućna dostava namirnica. Pored trgovine, Konzum BiH nudi i poslovne prostore na atraktivnim i prometnim lokacijama diljem BiH. Konzum je snizio redovnu cijenu omiljenim i najtraženijim artiklima, s ciljem da se kupcima omogući povoljnija kupovina te svakodnevna ušteda.

Ananas - trgovci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci