Avon informacija

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Avon.


Katalozi Avon
Katalozi Avon
Katalozi Avon

O Avon-u

Avon je poznata svjetska kompanija koja se bavi prodajom kozmetičkih proizvoda. Osnovan 1886. Avon je postao prepoznatljivo ime za prodaju i proizvodnju proizvoda za žene kao što su parfemi, ruževi, puderi, sjene za oči, kreme, nakit, torbe, te ostala kozmetika i mnogi drugi proizvodi za njegu kože i lica. Avon posluje u više od 120 zemalja svijeta a u BiH je prisutan od 2003. godine. Tada je osnovana Avon Kozmetika BiH.

Avon poslovnice su zapravo brošure ove kompanije. Redovna brošura sa Avon proizvodima izlazi svake tri sedmice. Preko Avon članova kluba, Avon prima narudžbe iz brošure i dostavlja ih direktno na vašu adresu. Svaka nova brošura je puna novih proizvoda sa neodoljivim cijenama.

Osim prodaje, Avon je i vlasnik vlastitih brendova i linija proizvoda u koje spadaju brojni kozmetički proizvodi, od parfema, ruževa, sjenila, pa sve do proizvoda za njegu i čišćenje kože. Avonovi brendovi su Mark, Avon True, Anew, Nutra effects, Senses, Planet Spa, Avon Sun, Avon Men te Color trend. Više o Avon proizvodima pogledajte na web stranici https://www.avon.ba.

Sjedište Avon Cosmetics BiH nalazi se u mjestu Sarajevo, na adresi Fra Anđela Zvizdovića 1/14B.

 

Zašto ljudi kupuju u Avon-u

  • Kvalitetni i povoljni proizvodi: Avon svojim kupcima nudi izuzetne prizvode koji su na vrhu svjetske ljestvice u kvaliteti. Osim kvalitete, ti proizvodi su iznimno povoljni te su pristupačni za svakoga. Među njima su brojni parfemi, kao što je brend Perceive, Lux kozmetika, Body illusion odjeća, Disney higijenski proizvodi za djecu, Avon torbe i mnogi više.
  • Online katalog: Avonova brošura je dostupna i u online verziji. Online katalog je dostupan svakome, a ukoliko ste član Avon kluba, proizvode možete naručivati online ili putem mobilne aplikacije.
  • Avon brendovi: Avon se odlikuje i vlastitim brendovima, te vodi uspješnu i kvalitetnu liniju parfema, kozmetike, lakova za nokte, proizvoda za njegu i čišćenje kože i lica, krema i mnogo više. Avon brendove pronađite ovdje.
  • Poslovne mogućnosti: Ukoliko želite ostvariti poslovni napredak, Avon je mjesto gdje to možete i uraditi. Kompanija nudi mogućnost da postanete Član kluba, te prodajom proizvoda unaprijedite svoju karijeru unutar kompanije. Radite iz udobnosti vlastitog doma te sami određujete radno vrijeme, a za Članove kluba tu su i mnogi popusti na proizvode iz Avon brošure. Da biste postali član idite na bih login i ulogujte se ovdje.
  • Savjeti za ljepotu: Avon svojim klijentima nudi brojne savjete oko toga kako koristiti njihove proizvode. Savjeti se nalaze na stranicama brošure.

 

Katalog

Novi katalog Avona izlazi svake tri sedmice. Svaki katalog obiluje mnoštvom novih proizvoda od Avon i drugih svjetskih i poznatih brendova. Katalog je dostupan fizički ali i online.