Baby vlažne maramice Konzum - cijene i katalozi

Pogledajte ovotjedne ponude iz trgovine Konzum za proizvode kao što je baby vlažne maramice, sa promocijom koja važi od 09.05.2022. Ovdje pronađite najnovije Konzum baby vlažne maramice kataloge i ponude i uštedite novac.

 
Aktuelni katalozi

Konzum katalog

Konzum katalog - 09.05.2022. - 22.05.2022.
09.05. - 22.05.2022.
Katalog možda ne važi u svim lokalnim trgovinama

Konzum katalog

Konzum katalog - 19.05.2022. - 22.05.2022.
19.05. - 22.05.2022.
Katalog možda ne važi u svim lokalnim trgovinama
 

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo Konzum baby vlažne maramice ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa Konzum baby vlažne maramice ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo Konzum baby vlažne maramice ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod baby vlažne maramice kod drugih trgovaca, kao što su Robot, Mercator, dm, Prodex, FIS, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: bijelo grožđe, bio oil, baby annabell, baby born, biscotti, baby kocke, baby nova, blanjalica, baby soft krpice, blaze. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

Slični proizvodi


O Konzumu

Konzum je maloprodajni lanac koji se ističe atraktivnom ponudom prehrambenih proizvoda te proizvoda za higijenu i uređenje doma, sa više od 160 poslovnica diljem BiH. Konzum Bosnia je osnovan 2004. godine i pored sjedišta u mjestu Sarajevo, poslovnice se nalaze i na lokacijama kao što su: Neum, Mostar, Široki Brijeg, Međugorje, Trebinje, Sanski Most, Banja Luka, Kiseljak, Bihać, Cazin, Livno, Vitez, Doboj i mnoge druge. Za detaljan popis lokacija poslovnica kao i radno vrijeme svake od njih, pogledajte Konzum web stranicu https://www.konzum.co.ba.  Vrhunskom uslugom i atraktivnim ambijentom, Konzum svojim kupcima nudi brojne pogodnosti i olakšice u kupovini kao što su plaćanje na rate, online shop te kućna dostava namirnica. Pored trgovine, Konzum BiH nudi i poslovne prostore na atraktivnim i prometnim lokacijama diljem BiH. Konzum je snizio redovnu cijenu omiljenim i najtraženijim artiklima, s ciljem da se kupcima omogući povoljnija kupovina te svakodnevna ušteda.

Baby vlažne maramice - trgovci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci