Četka Konzum - cijene i katalozi

Pogledajte ovotjedne ponude iz trgovine Konzum za proizvode kao što je četka, sa promocijom koja važi od 15.08.2022. Ovdje pronađite najnovije Konzum četka kataloge i ponude i uštedite novac.

 

Četka u Konzum katalozima

 

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo Konzum četka ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa Konzum četka ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo Konzum četka ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod četka kod drugih trgovaca, kao što su FIS, dm, Farmasi, JYSK, Didaco, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: Čišćenje, Čistači zraka, odvlaživači i ovlaživači zraka, čajna pašteta, četkica za puder, čvrsti jogurt, Čokolada, keksi i drugi slatkiši, Čaj u rinfuzi i čaj u vrećici, Čarape, štrample i tajice, Čistači na paru i robotizirani čistači, češalj za kosu. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

Gdje kupiti - četka

Najnoviji katalozi