Deichmann - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Deichmann, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine Deichmann. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući Deichmann.


Katalozi Deichmann
Katalozi Deichmann
Katalozi Deichmann

O Deichmann-u

Deichmann je trgovina obuće koja je svoj rad započela davne 1913. godine. Od tada se ova trgovina proširila na 24 zemlje svijeta, pa tako i na tržište u BiH. Deichmann BiH posluje sa 22 poslovnice diljem BiH na lokacijama Čitluk, Bihać, Tuzla, Zenica, Mostar, Livno, Sarajevo, Bijeljina, Goražde, Trebinje, Banja Luka, Bugojno. Više o poslovnicama i njihovom radnom vremenu pogledajte na Deichmann BiH web stranici https://www.deichmann.com/BA/hr/shop/welcome.html.

U Deichmann asortimanu nalazi se primamljiva obuća, muška i ženska obuća, te obuća  za sve uzraste. Osim obuće,  BiH žene u Deichmann ponudi mogu pronaći odlične i kvalitetne torbe za svaku priliku. Tu su još i sportski ruksaci te novčanici.

U ponudi je stalno prisutna i nova kolekcija svih artikala za sve sezone te za sve uzraste.
 

Zašto ljudi kupuju u Deichmann-u

  • Raznolika ponuda: U Deichmann ponudi pronađite širok asortiman svih vrsta obuće. Izdvajaju se cipele, modne i sportske patike, mokasinke, čizme, salonke, štikle, sandale, gležnjače, papuče, platnena obuća, torbe, novčanici i mnogo više.
  • Svjetski brendovi: Deichmann je poznat po prodaji obuće velikih svjetskih brendova, pa tako u njihovim poslovnicama pronađite marke kao što su Reebok, Adidas, Puma, Nike, Catwalk,5th Avenue, Graceland, Skechers, Fila, Borelli i mnogo više.
  • Sniženo: Pod kategorijom „sniženo“ pronađite mnoštvo raznovrsne obuće na sniženju. Odaberite veličinu, boju, marku te vrstu obuće i filtrirajte da biste našli savršenu obuću samo za vas.
  • XXL kolekcija: U ponudi se može naći i XXL obuća sa brojevima za svakoga.
  • Pogodno plaćanje: Deichmann svojim kupcima nudi mogućnost gotovinskog i kartičnog plaćanja, te plaćanja i do tri rate.
  • Trendovi i savjeti: Deichmann nastoji da drži korak sa najnovijim svjetskim trendovima. Stoga na njihovoj web stranici pronađite sve nove trendove i savjete koje dolaze uz njih. Tu je još i Deichmann fashion blog na kojem možete dobiti najbolje savjete u vezi odjeće i obuće, te što je sve moderno u novoj sezoni. Više o svemu tome pogledajte ovdje i ovdje.

 

Katalog

Sve artikle koji su dostupni u poslovnicama možete pronaći i u Deichmann online kolekciji. Tu možete da vidite sve podatke o željenoj obući skupa sa cijenom i lokacijom poslovnice u kojoj je željena obuća dostupna.