Domod - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Domod, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine Domod. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući Domod.


Katalozi Domod
Katalozi Domod
Katalozi Domod

O Domodu

Domod je najveći lanac salona tehnike koji nudi širok asortiman bijele tehnike, video i audio tehnike, IT opreme, kućanskih aparata i mnogo više. To je kompanija koja se bavi prodajom te distribucijom najpoznatijih svjetskih brendova kao što su Whirpool, Gorenje, Samsung, Apple, Sony, Bosch, Končar, Philips, Lenovo, Nikon, Canon, Tefal i mnoga druga imena koja se vežu za svijet tehnike.

U svom dugogodišnjem poslovanju na tržištu, Domod svoje poslovnice ima širom BiH. Trenutno ima 15 maloprodajnih objekata. Lokacije Domod poslovnica nalaze se u mjestima Sarajevo (9 poslovnica, kao što su Ilidža, Vogošću, Otoka itd.), Zenica (dvije poslovnice)Kakanj (jedna poslovnica) Mostar (jedna poslovnica), Konjic (jedna poslovnica), Gračanica (jedna poslovnica).

Domod se odlikuje širokim asortimanom ponude, te su proizvodi koje prodaje raspoređeni u mnoge kategorije kao što su bijela tehnika, unutar koje se nude proizvodi poput friždera, zamrzivača, šporeti, mašine za pranje i sušenje veša, bojleri itd. Zatim je tu i ugradbena tehnika, audio i video tehnika poput televizora, foto oprema, telefonija unutar koje se nude kvalitetni mobileti, telefoni i drugo. Tu je još i IT oprema u kojoj se nude povoljni laptopi, tableti, računari i mnogo više, te mali kućanski aparati, posuđe, dekoracija i sportska oprema. Više informacija o kategorijama proizvoda pogledajte na Domod web stranici https://domod.ba.

Zašto ljudi kupuju u Domodu

  • Širok asortiman: Domod je najveći lanac tehničke opreme u BiH, te stoga on nudi široku ponudu tehničke opreme koja se odlikuje kvalitetom i pristupačnom cijenom.
  • Lakoća kupnje: Pored regularne kupovine u Domod poslovnicama, ovaj lanac vam pruža i mogućnost brže i lakše online kupovine. Na jednostavan način kupujte Domod artikle putem njihove oficijelne web stranice. Kupnju proizvoda možete izvršiti ovdje.
  • Pogodnosti kupovine: Osim kartičnog plaćanja, Domod svojim kupcima nudi i plaćanje na rate i to sve do 36 rata.
  • Najbolja podrška kupcima: Domod svojim kupcima nastoji pružiti najbolju podršku. Ukoliko vam trebaju informacije o nekom od proizvoda, o procesu kupovine ili ste samo u potrazi za savjetom, možete kontaktirati Domod putem telefona, e-maila ili putem korisničkog servisa. Domod će vam pružiti kompletnu pomoć koja vam je potrebna.
  • Brza dostava: Naručene artikle Domod dostavlja na vašu kućnu adresu u roku od 3 dana od naručivanja.

 

Katalog i akcija

Domod redovno objavljuje svoj mjesečni katalog na omiljene uređaje dostupne svima. U njemu možete pronaći izvrsne proizvode na akciji, od LED televizora, kvalitetne IT opreme, kućanskih aparata, pa sve do sportske opreme.