Imtec - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Imtec, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine Imtec. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući Imtec.


Katalozi Imtec
Katalozi Imtec
Katalozi Imtec

O Imtec-u

Imtec je IT kompanija u BiH koja se bavi prodajom IT uređaja kao što su laptopi, PC i monitori, mobileti, tableti, office oprema, kućanski aparati, televizori, foto i audio oprema te serveri. Osim prodaje, Imtec svojim kupcima nudi i servis koji je kompanija razvila radi unapređivanja kvalitete svojih proizvoda. Nude se usluge servisiranja na proizvode iz Imtec asortimana. Za više informacija o servisiranju i listi ovlaštenih servisa, posjetite Imtec web stranicu https://imtec.ba.

Imtec već 13 godina djeluje na tržištu BiH i njegove poslovnice nalaze se na 13 lokacija u BiH. Te lokacije su u mjestima Banja Luka, Mostar, Tešanj, Brčko, Cazin, Tuzla, Zenica, Kakanj, Ilijaš, Goražde, Visoko, Ilidža, Dobrinja, te dvije poslovnice u mjestu Sarajevo. Adrese i radno vrijeme poslovnica pogledajte ovdje.

Pored regularne kupovine u Imtec poslovnicama, tu je još i web shop, putem kojeg registrovani korisnici mogu izvršiti narudžbu željenog artikla. Proces naručivanja je jednostavan, a pruža se mogućnost plaćanja u poslovnici, plaćanje putem žiro računa, elektronsko plaćanje, te plaćanje pouzećem.

 

Zašto ljudi kupuju u Imtec-u

  • Široka ponuda IT i drugih uređaja: Imtec svojim kupcima nudi širok asortiman kvalitetnih IT i drugih proizvoda. U njihovoj ponudi možete pronaći sve od TV i audio opreme, kućanskih aparata, IT opreme kao što su laptopi, PC, mobileti, ponude mobitela, office oprema, te gaming uređaji i električni skuteri
  • Akcijske ponude: Imtec nudi brojne akcije poput Web i cash akcije, gdje se svakodnevno po povoljnim cijenama nude brojni omiljeni proizvodi.
  • Servis i reklamacija: Imtec posjeduje ovlaštene servise na proizvode iz svog asortimana, koji se brinu o dugoročnosti vaših uređaja. Pored servisiranja, tu je još i reklamacija koju možete iskoristiti na proizvode koji rade neispravno, te ih zamijeniti sa ispravnim uređajima. Imtec nudi i mogućnost garancije na svoje proizvode ukoliko dođe do nekih oštećenja. Više informacija o servisiranju, reklamaciji i garanciji potražite ovdje.
  • Korisnička podrška: Kompanija Imtec je otvorena za bilo kakve upite, žalbe i sugestije od strane svojih kupaca. Osjećajte se slobodni da kontaktirate Imtec službu za korisnike, a kontakt telefon te e-mail pronađite ovdje.
  • Imtec solutions: Imtec solutions je dio grupacije koji se fokusira direktno na isporuku informatičkih rješenja za poslovne korisnike i kupce.

 

Katalog i akcija

Imtec akcijski katalog objavljuje se mjesečno, te u njemu pronađite omiljene proizvode po izvrsnim cijenama. Pored regularnog, tu je još i katalog biznis proizvoda, koji predstavlja office uređaje po povoljnim cijenama. Tu su još i brojne druge akcije koje traju do isteka zaliha proizvoda iz određene kategorije.