Imtec - katalozi i najnovija sniženja


Ako na internetu tražite Imtec kataloge, došli ste na pravo mjesto. Nudimo vam najnovije kataloge za Imtec, brinući se da pronađete najbolje cijene i ponude vaše trgovine. Ako želite uštediti novac uz ponude iz Imtec tjednih kataloga i pronaći najbolje ponude sa Imtec tjednim katalozima, na pravom ste mjestu.

Aktuelni katalozi

Najbliži
spinner

 Katalozi možda nisu valjani u svim lokalnim trgovinama.

 

U korak s tehnologijom uz Imtec!

Danas je tehnologija nešto bez čega ne možemo. Uz pametne telefone živimo, sa laptopima i računarima radimo, a uz TV se opuštamo. Upravo Imtec nudi proizvode i za rad, ali i za opuštanje. Kao jedan od vodećih trgovaca IT opremom, u Imtec-u pronađite najbolje proizvode za kuću, ured, telefoniju, gaming, i mnogo više. Laptopi su osnovni dio opreme svakog ureda – odaberite sebi jedan iz raznolike ponude Imtec-a. Mobiteli su ono što nas veže sa ostatkom svijeta i dešavanjima u njemu – odaberite popularne modele, kao što su Huawei Mate, iPhone i mnogi drugi. Ako ste strastveni zaljubljenik u igrice, došli ste na pravo mjesto! Gejmerska oprema je veoma raznolika, te Imtec u ponudi ima samo najkvalitetnije uređaje. Pronađite vrhnuske gejmerske laptope sa kojima će virtuelno izgledati kao stvarno – LED monitor, gaming tastature, slušalice, miševi, kućišta i sva ostala oprema oživit će vaše videoigre.

Akcije za sve ljubitelje tehnologije

Nemate vremena otići u Imtec trgovinu da odaberete sebi željeni proizvod? Ne brinite, jer tu je za vas online katalog. U katalozima su prikazane akcijske ponude koje trenutno vrijede u Imtec-u. Tako ćete u njima pronaći najbolje cijene za velike brendove, kao što su Hp, Lenovo, Canon, Gorenje, Sony, Samsung i puno više. Trenutno važeći Imtec katalog možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici https://imtec.ba/. Još jedna odlična ponuda je i akcijska ponuda za penzionere, koju BBI Banka nudi zajedno sa Imtec-om. Penzionerima se pruža mogućnost kupovine na 12 ili 24 rate, uz još dodatnih 5% popusta.

Vikend akcije su najbolje akcije

Najviše volimo vikende, jer je to vrijeme organizirano za kupovinu. Stoga je Imtec za sve ljubitelje tehnologije pripremio najbolje akcije na svoj asortiman, sa cijenama koje je teško odbiti. Vikend akcija je dovoljan razlog da ovog vikenda posjetite Imtec, i za sebe odaberete samo najbolje i najkvalitetnije IT uređaje i opremu!

Najnoviji katalozi

Trgovci - tehnika