INTERSPORT - katalozi, poslovnice i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini INTERSPORT, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine INTERSPORT. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući INTERSPORT.


Katalozi INTERSPORT

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

INTERSPORT

INTERSPORT je internacionalna kompanija sportske odjeće, obuće i opreme, osnovana 1968. u Švicarskoj. Danas posluje u više od 50 zemalja diljem svijeta.

U BiH, INTERSPORT ima svoje poslovnice diljem BiH. Poslovnice se nalaze na lokacijama Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Bijeljina, Brčko ,Tešanj, Cazin. Adrese, broj telefona i radno vrijeme INTERSPORT poslovnica pronađite na službenoj web stranici https://www.intersport.ba.

INTERSPORT svojim kupcima pruža kupovinu kvalitetne i moderne sportske opreme i odjevnih predmeta koji zadovoljavaju sve sportske potrebe i zadovoljstvo kupaca. Kao kompanija, omogućuje svima uživanje u zdravom životu ispunjenom sportom. Time se potiče i motivira svakog kupca na aktivno bavljenje sportom i vođenje zdravog načina života.

Zašto ljudi kupuju u INTERSPORT-u?

Posebne ponude i akcije

Cijene su uvijek povoljne u INTERSPORT-u. Upravo zato ćete tu uvijek pronaći svakodnevne akcije i popuste na sve artike. U svojoj Top ponudi, INTERSPORT vam izdvaja specijalne ponude na sve artikle, pruža vam ideje za poklone, izdvaja proizvode koji su trenutno na akciji, te nudi popuste na artikle u svakoj sezoni. Stoga pogledajte posebne ponude i akcije već sada.

Radno vrijeme i broj telefona INTERSPORT poslovnica potražite ovdje.

Najnoviji katalozi

Trgovci - sport