INTERSPORT - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini INTERSPORT, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine INTERSPORT. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući INTERSPORT.


Katalozi INTERSPORT
Katalozi INTERSPORT
Katalozi INTERSPORT

INTERSPORT

INTERSPORT je internacionalna kompanija sportske odjeće, obuće i opreme, osnovana 1968. u Švicarskoj. Danas posluje u više od 50 zemalja diljem svijeta.

U BiH, INTERSPORT ima svoje poslovnice diljem BiH. Poslovnice se nalaze na lokacijama Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Bijeljina, Brčko ,Tešanj, Cazin. Adrese, broj telefona i radno vrijeme INTERSPORT poslovnica pronađite na službenoj web stranici https://www.intersport.ba/.

INTERSPORT svojim kupcima pruža kupovinu kvalitetne i moderne sportske opreme i odjevnih predmeta koji zadovoljavaju sve sportske potrebe i zadovoljstvo kupaca. Kao kompanija, omogućuje svima uživanje u zdravom životu ispunjenom sportom. Time se potiče i motivira svakog kupca na aktivno bavljenje sportom i vođenje zdravog načina života.

Zašto ljudi kupuju u INTERSPORT-u?

  • Jedinstveni proizvodi za sport i rekreaciju: uz kvalitetnu sportsku opremu, svatko se može posvetiti omiljenom sportu. INTERSPORT u svojoj ponudi ima širok spektar svjetski poznatih ali i INTERSPORT brendova. Više od 100 svjetskih brendova dostupno je u INTERSPORT trgovinama, a neki od njih su popularne marke Adidas, Reebok, Puma, Nike, McKinley, Alpina, Nakamura, Energetics, Genesis i mnogi drugi.
  • Outlet: pored standardnih pristupačnih cijena artikala, INTERSPORT nudi i još povoljnije outlet cijene. U outlet ponudi pronađite sve što vam treba za sport i rekreaciju za duplo maje cijene. Outlet ponudu potražite ovdje.
  • Internet kupovina: pored poslovnica, vaše omiljene sportske brendove možete pronaći i u INTERSPORT web shopu. Kupovina je veoma jednostavna. Sve što treba da uradite jest da se registrirate na službenoj web stranici INTERSPORT-a i da krenete u kupovinu. Ispunite vašu korpu odličnim proizvodima iz INTERSPORT široke ponude.
  • Blog: INTERSPORT svim zaljubljenicima u sport nudi zanimljiv sadržaj na svome blogu. Na jednom mjestu pronađite sve što trebate znati o sportu. Bilo da su to savjeti, preporuke, ili neke ideje, INTERSPORT je sve to objedinio u jedan zanimljiv sportski sadržaj dostupan svima.

Posebne ponude i akcije

Cijene su uvijek povoljne u INTERSPORT-u. Upravo zato ćete tu uvijek pronaći svakodnevne akcije i popuste na sve artike. U svojoj Top ponudi, INTERSPORT vam izdvaja specijalne ponude na sve artikle, pruža vam ideje za poklone, izdvaja proizvode koji su trenutno na akciji, te nudi popuste na artikle u svakoj sezoni. Stoga pogledajte posebne ponude i akcije već sada.

Radno vrijeme i broj telefona INTERSPORT poslovnica potražite ovdje.