Krompir Konzum - cijene i katalozi

Pogledajte ovotjedne ponude iz trgovine Konzum za proizvode kao što je krompir, sa promocijom koja važi od 11.08.2022. Ovdje pronađite najnovije Konzum krompir kataloge i ponude i uštedite novac.

 

Krompir u Konzum katalozima

 

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo Konzum krompir ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa Konzum krompir ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo Konzum krompir ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod krompir kod drugih trgovaca, kao što su Mercator, Bingo, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: kombinovani šporet, Kruh i peciva, komorač, Kuća i ured, kompresor, Končar, könig, konjak, Kuhinjski pribor i posuđe, konopac. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

Gdje kupiti - krompir

Najnoviji katalozi