Majčin dan - katalozi i akcije

Trenutno nema važećih kataloga

Majčin dan - Trgovci

Majčin dan

Majčin dan je blagdan u čast svih majki. Obilježava se svage godine u drugoj nedjelji u maju. Osnivačicom Majčinog dana smatra se Anna Marie Jarvis, koja je na datum 12. maja 1907. osnovala Memorial Mothers Day Meeting nakon druge godišnjice smrti svoje majke. Nedugo nakon toga, blagdan Majčinog dana raširio se po SAD-u, zatim po Europi pa uskoro i po cijelom svijetu. Toga dana darivaju se sve majke i bake raznobojnim cvijećem, ali i  poklonima koji mogu biti i ručno izrađeni. Uz poklon se daruje u čestitka na koju se pišu emotivne poruke majci.

Majčin dan se u Bosni i Hercegovini obilježava na sličan način kao i u ostatku svijeta. Taj dan u centru pozornosti su sve majke i bake, čija djeca i muževi brinu o njima i daju im do znanja da su posebne. Manja djeca obično svojim majkama prave kreativne poklone, dok oni veći za njih poklone kupuju. Brojne škole obilježavaju majčin dan tako da se organiziraju igrokazi i dječje recitacije posvećene majkama. Svako dijete u razredu posvećuje taj dan svoj literarni sastav svojoj majci, a pored sastava pišu se i stihovi i pjesmice o majkama. Majke vole da pogledaju neki film o tom posebnom danu.

 

Ponude na Majčin dan

U poznatim trgovačkim lancima kao što su Bingo, Tropic, FIS, Mercator, Robot, Namex, Prodex objavljuju se katalozi za Majčin dan. U širokoj ponudi tih trgovačkih lanaca pronađite najljepše poklone za svoje majke. Darujte im predivne čestitke koje možete pronaći u ovim trgovačkim lancima. U katalozima pronađite mnoge proizvode na sniženju i sa povoljnim cijenama, kojima ćete iznenaditi svoju majku ili baku. Pronađite poklone koji odgovaraju svakome!

 

Kupovina na Majčin dan

Na Majčin dan potrebno je da pronađete kreativne ideje za savršen poklon za svoju majku ili baku. Na web stranici https://moji-katalozi.com te ideje ćete i pronaći. Tu pogledajte široku i raznoliku ponudu proizvoda po povoljnoj cijeni i na sniženju. https://moji-katalozi.com vam nudi pregled najboljih ponuda i popusta koji su ponuđeni u promotivnom katalogu jednog od gore navedenih trgovačkih lanaca. Stoga se pripremite za kupovinu na Majčin dan, i osigurajte svojoj majci najljepši poklon jer ona to zaslužuje!

Sretan Majčin dan!

Najnoviji katalozi