Mango - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Mango, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine Mango. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući Mango.


Katalozi Mango
Katalozi Mango
Katalozi Mango

Mango

MANGO je modna kompanija čije su kreacije poznate diljem svijeta. Osnovana je 1984. u Barceloni, i danas je jedna od vodećih modnih grupacija u svijetu. Svoje poslovnice, kojih je više od 2000, ima u preko 100 zemalja na svijetu. MANGO Bosna i Hercegovina poslovnice ima u ova tri grada: Sarajevo, Banja Luka i Mostar.

MANGO u svojoj ponudi ima odjevne predmete za žene, muškarce i djecu, te plus size odjeću, prigodne za svaku priliku. MANGO odjeća odlikuje se mediteranskim stilom uz dodatak savremenog.

Svojim kupcima MANGO nudi ne samo modu, već umjetnost i tehnologiju, što je savršen spoj. Poslovnice se odlikuju art deco stilom, te odražavaju i sam stil odjevnih predmeta.

Više o MANGU pročitajte na službenoj web stranici https://shop.mango.com/ba.

Zašto ljudi kupuju u MANGU?

  • Odličan izbor asortimana: kupci se odlučuju za MANGO, jer upravo tu mogu pronaći odličan izbor raznih odjevnih predmeta za svaku priliku. MANGO Women ženama nudi jedinstvene kolekcije, među kojima se mogu naći predmeti kao što su haljine, kaputi, jakne, čizme, džemperi, cipele, torbe, nakit i dr. MANGO Man također se odlikuje velikom ponudom odjevnih predmeta poput jakni, hlača, cipela, džempera, odijela, košulja i mnogo više. Tu su još i razni odjevni predmeti za djecu za sve prilike, te plus size modeli za svaku kombinaciju.
  • Nova kolekcija: MANGO je stalno u toku sa vremenom, te nove kolekcije se odlikuju najnovijim trendovima. Svaka sezona nosi pregršt novih odjevnih predmeta za žene i muškarce. I ne samo odjevni predmeti – tu su i nakit i ukrasi koji će vašu fashion kombinaciju još više upotpuniti.
  • Online kupovina: jedna od najvećih prednosti današnje kupovine je kupovina online. Uz MANGO Outlet i to je moguće. Ukoliko niste u mogućnosti otići direktno u poslovnicu, ili ona nije blizu vas, MANGO Outlet će vam dostaviti željeni atikal na vašu kućnu adresu. Uz dostavu diljem BiH, MANGO svojim kupcima olakšava kupovinu i štedi im vrijeme.

Posebne ponude i radno vrijeme

Uz stalne akcije, kupci mogu pronaći samo najbolje i najpovoljnije za sebe. MANGO svakodnevno objavljuje nove akcije i sniženja na artikle. Ako se pretplatite na MANGO web stranicu, dobit ćete 10% popusta na nove odijevne predmete i nakit. Tu su još i odlične Black Friday akcije, na kojima svaki kupac može pronaći napovoljnije artikle koji ga zanimaju. Pored toga, uvijek imate mogućnost povrata artikla.

Radno vrijeme MANGO poslovnica pronađite ovdje.