Oriflame informacija

Oriflame informacija

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Oriflame.


Katalozi Oriflame

Oriflame

Oriflame je švedska kompanija za ljepotu osnovana 1967. godine. Sa posebnim pogledom na ljepotu, djeluje na više od 60 tržišta diljem svijeta, među kojima je i BiH. Oriflame ističe da ljepota nije samo izgled, već je to i i kako se osoba osjeća i ponaša – ljepota na Švedski način.

Oriflame nudi priliku ličnog razvitka i napretka svima onima koji se žele ostvariti na poslovnom planu od samog učlanjenja u kompaniju. Stoga kompanija svake godine bilježi sve veći uspjeh, a nezavisnih konsultanata u ovoj kompaniji je preko 3 milijuna.

Sa više od 7500 zaposlenika, katalozima koji su prevedeni na više od 40 jezika, vlastitim proizvodnim pogonima, ova kompanija prednjači sa velikim brojem proizvoda, koji se odlikuju kvalitetom i prirodnošću. Više o Oriflame-u pročitajte na službenoj web stranici https://ba.oriflame.com/.

Zašto ljudi kupuju u Oriflame-u?

Posebne ponude

U svojoj posebnoj ponudi, Oriflame izdvaja program dobrodošlice, u kojem sve članove očekuju pokloni u prva tri kataloga njihovog članstva. Tu su još i svakodnevne akcije i popusti na razne proizvode, koje možete potražiti u katalogu u fizičkoj ili online formi. Kontakt informacije Oriflame BiH potražite ovdje.

Proizvodi

Najpopularniji katalozi