Oriflame informacija

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Oriflame.


Katalozi Oriflame
Katalozi Oriflame
Katalozi Oriflame

Oriflame

Oriflame je švedska kompanija za ljepotu osnovana 1967. godine. Sa posebnim pogledom na ljepotu, djeluje na više od 60 tržišta diljem svijeta, među kojima je i BiH. Oriflame ističe da ljepota nije samo izgled, već je to i i kako se osoba osjeća i ponaša – ljepota na Švedski način.

Oriflame nudi priliku ličnog razvitka i napretka svima onima koji se žele ostvariti na poslovnom planu od samog učlanjenja u kompaniju. Stoga kompanija svake godine bilježi sve veći uspjeh, a nezavisnih konsultanata u ovoj kompaniji je preko 3 milijuna.

Sa više od 7500 zaposlenika, katalozima koji su prevedeni na više od 40 jezika, vlastitim proizvodnim pogonima, ova kompanija prednjači sa velikim brojem proizvoda, koji se odlikuju kvalitetom i prirodnošću. Više o Oriflame-u pročitajte na službenoj web stranici https://ba.oriflame.com/.

Zašto ljudi kupuju u Oriflame-u?

  • Širok asortiman proizvoda: Oriflame nudi više od 1000 proizvoda, koji se odlikuju kvalitetom i inovacijom. Ti proizvodi su prirodni i prilagođeni svakom tipu kože, te daju željene rezultate. U katalogu pronađite proizvode za njegu kože, tijela i kose, make up, mirise, modne dodatke, wellness proizvode, te proizvode za muškarce. Njegujte sebe kvalitetno i prirodno.
  • Kataloška narudžba: najveći izbor Oriflame proizvoda potražite u Oriflame katalogu. Katalog je dostupan u fizičkoj formi, ali i u online formi, te je dostupan za pregled u bilo koje vrijeme. U njemu pronađite sve najnovije proizvode i naručite ih putem vaših nezavisnih konsultanata.
  • Online kupovina: ukoliko vam više odgovara narudžba online, Oriflame je i to omogućio. Registrirajte se na službenoj Oriflame stranici, te odaberite u košaricu vaše omiljene, nove i kvalitetne proizvode. Prijava na web stranici je potpuno besplatna.
  • Oriflame brendovi: Oriflame se odlikuje i vlastitim brendovima, te vodi uspješnu liniju parfema, make up-a, proizvoda za njegu kože i kose  mnogo više. Brendovi kao što su Glacier, NovAge, Giordani, OnColour i brojni drugi brendovi ističu se time što su kreirani prirodnim putem, koristeći prirodne ekstrakte. Za stvaranje savršenih proizvoda, Oriflame je inspirisan prirodom.
  • Savjeti za dobar izgled: u sklopu svoje web stranice, Oriflame nudi poseban odjeljak u kojem možete pronaći odlične savjete o tome kako njegovati sebe, svoje lice, tijelo, kosu. Pored toga, kupcima olakšava izbor proizvoda time što pruža inspiraciju za razne prigode. Oriflame se trudi da svaki kupac pronađe upravo ono što želi. Odjeljak sa savjetima pronađite ovdje.
  • Oriflame aplikacija: za brzo i jednostavno pretraživanje proizvoda za njegu u ljepotu, preuzmite Oriflame aplikaciju na vaš mobilni uređaj. Također pronađite i recenzije aplikacije, koje će vam pokazati i njenu kvalitetu.

Posebne ponude

U svojoj posebnoj ponudi, Oriflame izdvaja program dobrodošlice, u kojem sve članove očekuju pokloni u prva tri kataloga njihovog članstva. Tu su još i svakodnevne akcije i popusti na razne proizvode, koje možete potražiti u katalogu u fizičkoj ili online formi. Kontakt informacije Oriflame BiH potražite ovdje.