PENNY plus - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini PENNY plus, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine PENNY plus. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući PENNY plus.


Katalozi PENNY plus
Katalozi PENNY plus
Katalozi PENNY plus

Penny Plus

Osnovano 1996. godine, Penny Plus je društvo sa ograničenom odgovornošću za uvoz i izvoz, trgovina na veliko i malo, te društvo za proizvodnju i usluge sa sjedištem na lokaciji Sarajevo. Penny Plus prodajne centre ima na području Kantona Sarajevo, u kojima se prodaje visokokvalitetni građevinski materijal. U sklopu Penny Plus nalazi se također i Penny Market za prodaju prehrambenih proizvoda i roba široke potrošnje.

Penny Plus svojim kupcima želi omogućiti najbolje cijene za kvalitetne artikle. Domaćim proizvođačima nudi se mogućnost plasiranja proizvoda na domaće tržište.

Naglasak se stavlja na rast ponude, kako bi kupci imali mogućnost biranja između velikog broja raznovrsnih artikala, koji ujedno odišu kvalitetom i prepoznatljivošću. Više o Penny Plus firmi pročitajte na web stranici https://pennyshop.ba/.

Zašto ljudi kupuju u Penny Plus?

  • Raznovrsna ponuda proizvoda i usluga: od svojih početaka, Penny Plus nastoji biti firma koja će ljudima pružiti širok spektar usluga i proizvoda. Stoga su u Penny Plus firmi dostupne sljedeće djelatnosti: prodaja i distribucija prehrambenih i neprehrambenih proizvoda - građevinskog materijala, vodomaterijala, elektromaterijala, sanitarija, alata, laminata, drvne građe, kućnih potrepština, sportske opreme i sl., te roba široke potrošnje, prehrambenih artikala, higijene, bijele tehnike, tekstila i mnogo više.
  • Penny shop: kupujte proizvode Penny Plus brzo i jednostavno, bilo kada i bilo gdje uz Penny shop online kupovinu. Odaberite željenu kategoriju ili unesite traženi pojam, i brzim klikom artikal dodajte u svoju korpu. Dostava se na željenu adresu vrši u najkraćem mogućem roku.
  • Garancija kavalitete: roba Penny shop online trgovine posjeduje valjanu garanciju. Pravo na garanciju unutar garantnog roka ima svaki kupac Penny shop-a, a spisak ovlaštenih servisa nalazi se na garantnom listu.
  • Povrat i reklamacije: ukoliko kupac primjeti da je roba oštećena, neispravna, ima grešku, ili ne odgovara onome što je kupac naručio u online trgovini, isti se proizvod može izvršiti reklamacija. Također, povrat je moguć i na kupljeni proizvod koji nije korišten, te ako za njega postoji valjani račun.

Posebne ponude i radno vrijeme

Penny Plus izdaje razne tematske kataloge u kojima možete pronaći posebne ponude i akcije na razne proizvode. Katalozi se izdaju za sve proizvode u asortimanu Penny Plus. U njima potražite veliki izbor artikala i super akcije. Katalozi su dostupni i online, te ih potražite ovdje.Kontakt i radno vrijeme Penny Plus poslovnica pronađite ovdje.