Persil Konzum - cijene i katalozi

Pogledajte ovotjedne ponude iz trgovine Konzum za proizvode kao što je Persil, sa promocijom koja važi od 15.08.2022. Ovdje pronađite najnovije Konzum Persil kataloge i ponude i uštedite novac.

 

Persil u Konzum katalozima

 

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo Konzum Persil ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa Konzum Persil ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo Konzum Persil ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod Persil kod drugih trgovaca, kao što su cm, Belamionix, Amko komerc, Robot, Namex, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: paradajz kuvani tomatino, Pekarski i slastičarski proizvodi, Paradontax, Proizvodi za suzbijanje vlage i plijesni, prskalica, prtljag, parrot, plave maramice, Pranje i sušenje, pasta sauce. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

Gdje kupiti - Persil

Najnoviji katalozi