Pileća hrenovka Konzum - cijene i katalozi

Pogledajte ovotjedne ponude iz trgovine Konzum za proizvode kao što je pileća hrenovka, sa promocijom koja važi od 01.08.2022. Ovdje pronađite najnovije Konzum pileća hrenovka kataloge i ponude i uštedite novac.

 

Pileća hrenovka u Konzum katalozima

 

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo Konzum pileća hrenovka ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa Konzum pileća hrenovka ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo Konzum pileća hrenovka ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod pileća hrenovka kod drugih trgovaca, kao što su Mercator, Best, Amko komerc, Bazar, Robot, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: proteinska pločica, paradajz kuvani tomatino, Pekarski i slastičarski proizvodi, Paradontax, Proizvodi za suzbijanje vlage i plijesni, pariška kobasica, prskalica, prtljag, parrot, plave maramice. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

Gdje kupiti - pileća hrenovka

Najnoviji katalozi