Techno Shop - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Techno Shop, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine Techno Shop. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući Techno Shop.


Katalozi Techno Shop
Katalozi Techno Shop
Katalozi Techno Shop

Techno Shop

Techno Shop je lanac trgovina tehničke robe kojeg je osnovala kompanija Stanić Trade. Stanić Trade kompanija osnovana je u Bosni i Hercegovini 1994. godine, i već od samih početaka bavi se distribucijom tehničke robe, te kupcima nastoji ponuditi samo najbolji kvalitet uz pristupačnu cijenu.

Dugogodišnji je partner sa LG Electronics, i cilj kompanije je plasman najnovijih, inovativnih i kvalitetnih techno proizvoda na područje Bosne i Hercegovine. Putem svojih retail lanaca i mreže za distibuciju, Stanić Trade svojim kupcima nudi odlične proizvode po kvalitetnoj cijeni.

Techno Shop ima više od 10 poslovnica diljem BiH i to na lokacijama Sarajevo, Zenica, Banja Luka, Bihać, Brčko, Mostar, Visoko, Tuzla. Detaljne informacije o Techno Shop poslovnicama, kao i njihove adrese i kontakt pronađite na web stranici https://technoshop.ba.

Zašto ljudi kupuju u Techno Shopu?

  • Širok asortiman proizvoda: Techno Shop je prepoznatljiv kao jedan od najvećih distributera tehničkih proizvoda u BiH. Stoga svojim kupcima nudi širok asortiman kvalitetnih i savremenih proizvoda i brendova, od TV i audio opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, računara, tableta, klima uređaja, mobilnih uređaja, navigacija, te gaming proizvoda. U Techno Shop ponudi pronađite najbolje brendove – LG, Philips, Samsung, Hp, Bosch, Beko, Asus i mnogo više.
  • Online kupovina: uz kupovinu u poslovnicama Techno Shop-a, imate mogućnost kupovine i u web shopu. Kupovina u webshopu je brza i jednostavna, te se proizvodi dostavljaju na vašu kućnu adresu brzom poštom. Plaćanje u internet trgovini moguće je vršiti gotovinom prilikom pouzeća, ili karticama, koristeći e-banking, ali također i na rate.
  • Katalozi: Techno Shop stalno objavljuje svoje kataloge sa najnovijim proizvodima po povoljnim cijenama. U njima pronađite razne moderne artikle, od televizora, mobilnih uređaja, laptopa, mašina za veš, frižidera, usisivača po odličnim cijenama. Katalog možete pronaći u online verziji ovdje i možete ga pregledavati bilo kada.

Posebne ponude i akcije

Techno Shop svakodnevno iz svoje ponude izdvaja niz kvalitetnih proizvoda koji su na akciji, a koji će vam poslužiti za vaš dom. Upravo zbog toga nudi brojne popuste i do 15%, ali vam daje i mogućnost da uz svaku kupovinu u vrijednosti većoj od 150 KM dobijete vrijedne poklone na prodajnim mjestima ili u webshopu.

Radno vrijeme poslovnica potražite ovdje.