Techno Shop - katalozi, poslovnice i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Techno Shop, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine Techno Shop. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući Techno Shop.


Katalozi Techno Shop

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

Techno Shop

Techno Shop je lanac trgovina tehničke robe kojeg je osnovala kompanija Stanić Trade. Stanić Trade kompanija osnovana je u Bosni i Hercegovini 1994. godine, i već od samih početaka bavi se distribucijom tehničke robe, te kupcima nastoji ponuditi samo najbolji kvalitet uz pristupačnu cijenu.

Dugogodišnji je partner sa LG Electronics, i cilj kompanije je plasman najnovijih, inovativnih i kvalitetnih techno proizvoda na područje Bosne i Hercegovine. Putem svojih retail lanaca i mreže za distibuciju, Stanić Trade svojim kupcima nudi odlične proizvode po kvalitetnoj cijeni.

Techno Shop ima više od 10 poslovnica diljem BiH i to na lokacijama Sarajevo, Zenica, Banja Luka, Bihać, Brčko, Mostar, Visoko, Tuzla. Detaljne informacije o Techno Shop poslovnicama, kao i njihove adrese i kontakt pronađite na web stranici https://technoshop.ba.

Zašto ljudi kupuju u Techno Shopu?

Posebne ponude i akcije

Techno Shop svakodnevno iz svoje ponude izdvaja niz kvalitetnih proizvoda koji su na akciji, a koji će vam poslužiti za vaš dom. Upravo zbog toga nudi brojne popuste i do 15%, ali vam daje i mogućnost da uz svaku kupovinu u vrijednosti većoj od 150 KM dobijete vrijedne poklone na prodajnim mjestima ili u webshopu.

Radno vrijeme poslovnica potražite ovdje.

Najnoviji katalozi

Trgovci - tehnika