Televizor Bingo - cijene i katalozi

Pogledajte ovotjedne ponude iz trgovine Bingo za proizvode kao što je televizor, sa promocijom koja važi od - Ovdje pronađite najnovije Bingo televizor kataloge i ponude i uštedite novac.

 
Arhivirani katalozi
 

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo Bingo televizor ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa Bingo televizor ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo Bingo televizor ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod televizor kod drugih trgovaca, kao što su Robot, JYSK, Mercator, Konzum, FIS, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: tortelini, tortellini, tortelloni, tortilla, tortilla chips, tabasco, toshiba, tp-link, traktorska kosilica, trancetto cacao. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!


O Bingu

Bingo je najveći trgovački lanac u BiH čija je osnovna djelatnost trgovina. Osnovan je 1993. godine, i do danas, ovaj trgovački lanac postigao je velik uspjeh, ne samo na području trgovine već i na polju industrijske proizvodnje (proizvodnja grickalica, tekstilna industrija, korištenje obnovljivih izvora energije itd.).

Bingo posjeduje 185 poslovnica širom BiH, te sa oko 7000 zaposlenih na samom je vrhu trgovačke djelatnosti u BiH. Sa sjedištem u gradu Tuzla, Bingo ima svoje poslovnice na lokacijama među kojima su: Sarajevo, Trebinje, Mostar, Bihać, Šamac, Velika Kladuša, Međugorje i mnoge druge lokacije. Lokacije poslovnica pogledajte na Bingo web stranici https://www.bingotuzla.ba.

Bingo svojim kupcima nudi domaće proizvode te time skreće pažnju na domaće tržište. Sa titulom „kralj dobrih cijena“, Bingo je prepoznatljiv po najnižim cijenama te brojnim tjednim i vikend akcijama na svoje proizvode.

U Bingo ponudi nalaze se i akcija te katalog u kojem se izdvaja velik broj proizvoda, od mesnih do mliječnih pa sve do napitaka, higijenskih potrepština, deterdženata i mnogih drugih. Bingo nudi i kataloške akcije za proizvode kao što je bijela tehnika. Novo u ponudi su i Telefunken uređaji sa vremenom garancije od 2 do 5 godina. Kataloška ponuda uključuje i akcije na namještaj za opremanje vašeg doma, sa izuzetno povoljnim cijenama. Detaljnije informacije o Bingo katalozima pogledajte ovdje .

Televizor - trgovci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci