Valentinovo - katalozi i akcije

Pronađite najnovije Valentinovo kataloge ovdje. Na Moji Katalozi nudimo vam najbolja sniženja i akcije za proizvode koje želite kupiti za Valentinovo. Mi imamo sve najbolje akcije vaših omiljenih brendova, i možemo vam pomoći da uštedite novac dok traje Valentinovo. Iskoristite Valentinovo uz Moji Katalozi.

Aktuelni katalozi

Valentinovo - Trgovci

Valentinovo

Valentinovo ili Dan svetog Valentina je spomendan na sv. Valentina koji se obilježava na datum 14. februara. Taj dan je u svijetu poznat i kao Dan zaljubljenih. Blagdan potječe od svetog Valentina koji je bio biskup u Umbriji, a njegova poveznost s ljubavi potječe iz stare legende o mladoj kršćanki i njenom braku sa rimskim legionarom. Sveti Valentin je blagoslovio njihov brak dok su oni umirali zajedno na svojoj postelji.

Poznat običaj za Valentinovo su čestitke koje se šalju voljenima. Prvu takvu čestitku napisao je francuski vojvoda Karlo Orleanski svojoj supruzi. Simbol Valentinova je Kupid, rimski bog ljubavi.

U Bosni i Hercegovini Valentinovo se obilježava na razne načine. Zaljubljeni taj dan obično provode skupa, darujući si razne poklone i time izražavajući svoju ljubav. Mnogi parovi taj dan vole slaviti u restoranu uz lijepu večeru ili u kinima uz neki dobar film. Oni najkreativniji svojim boljim polovicama izrađuju najljepše čestitke, kako bi im iskazali ljubav i poštovanje. Srce je simbol ljubavi i Valentinova, te su mnogi gradovi uređeni u temi Valentinova, a svaki radio pušta ljubavne pjesme.

Ponuda za Valentinovo

Povodom Dana zaljubljenih, u mnogim trgovačkim lancima objavljuju se katalozi sa odličnim ponudama. Ti trgovački lanci su Bingo, Robot, Mercator, Avon. Najtraženiji proizvodi za Valentinovo su čestitke, slike, ljubavne poruke, crteži, i ukrasni papiri koji će pomoći pri umotavanju poklona. Svi ovi trgovački lanci imaju odlične ponude na upravo te proizvode, i njihovi katalozi će vam dati brojne ideje za poklon kojim ćete razveseliti svoju bolju polovicu. Na Moji katalozi pronađite najljepše poklone za muškarce i žene. Darujući svojoj boljoj polovici pravi poklon, usrećit ćete i nju/njega a i sebe. Stoga požurite i pogledajte ove kataloge.

Kupovina za Valentinovo

Kako biste odabrali prave poklone za Valentinovo, potrebno je da znate gdje se nalaze dobre ponude proizvoda. One se nalaze na web stranici Moji katalozi. Tu možete pronaći bilo koji prizvod koji će vam poslužiti kao dobar poklon za vašu bolju polovicu. Na toj web stranici pronađite kataloge sa odličnim cijenama, pristupačnim za svakoga. Pretražite Moji katalozi i za svoje najbliže pronađite samo najbolje!

Sretno Valentinovo!

Najnoviji katalozi