ZARA - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini ZARA, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine ZARA. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući ZARA.


Katalozi ZARA
Katalozi ZARA
Katalozi ZARA

O Zara-i

Zara je modna kompanija koja se danas ubraja među najveće u svijetu. Osnovana je 1975. i odlikuje se elegancijom svojih kreacija. Dizajneri nastoje da na svaki mogući način zadovolje potrebe kupaca. Zara posluje na 49 tržišta, među kojima je i BiH tržište. Zara BiH svoje poslovnice ima na lokacijama Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja Luka. Više o poslovnicama i njihovom radnom vremenu pogledajte na oficijelnoj web stranici Zara Bosnia https://www.zara.com/ba.  

U Zara asortimanu pronađite velik broj odjevnih predmeta, obuće, nakita i dekoracije, za muškarce i žene te za sve uzraste. Zara Woman svojim kupcima nudi raznolik izbor pantalona, majica, džempera, kaputa, jakni, haljina, cipela i ostalih proizvoda prigodnih za sve prilike. Zara Man također nudi širok asortiman odjevnih predmeta za muškarce za sve prilike.

 

Zašto ljudi kupuju u Zara-i

  • Bogat izbor odjevnih predmeta: U Zara-i možete pronaći širok asortiman odjeće za sve prilike, od svečane, sportske, casual, pa sve do poslovne odjeće. Pronađite odjeću za sve uzraste.
  • Raznolikost ponude: Pored odjevnih predmeta, Zara nudi i velik izbor obuće, od svečane pa sve do casual obuće za sve uzraste. Tu je još i Zara nakit kao i torbe koje upotpunjuju svaku kombinaciju te odlični i dugotrajni Zara parfemi. Poznat je i brend Zara Home koji kupcima nudi sve što im je potrebno za uređivanje interijera i to u najnovijim i savremenim stilovima. Više o Zara Home pogledajte ovdje.
  • Online ponuda: Svoj asortiman Zara BiH nudi i na svojoj oficijelnoj web stranici. Tu možete vidjeti sve ponude koje se nalaze u poslovnicama, kao i cijene i opis proizvoda.
  • Korisnička podrška: Uspješnost svog poslovanja Zara duguje svojim kupcima. Stoga je kompanija razvila kvalitetnu korisničku podršku za sve kupce koji imaju upite na neki proizvod ili problem sa istim. Za sve sugestije, žalbe i komentare možete se obratiti e-mailom ili direktno u poslovnici.
     

Katalog

Zara online nudi sve svoje najnovije kolekcije i u online verziji. Pronađite sve nove artikle pod raznim kategorijama kao što su Zara woman, Zara man, Zara kids, cipele i torbe, TRF kolekcija, nakit i mnogo više. Svakog tjedna Zara na svojoj online stranici objavljuje svoje najnovije kreacije kako bi kupci imali što veći izbor pri odabiru savršene kombinacije. Osim novih artikala po regularnim cijenama, tu su još i posebne cijene za kategorije Zara woman i Zara man. Tu možete pronaći kvalitetnu modernu odjeću po sniženim cijenama i u veličinama koje odgovaraju svakome.