FIS - katalozi i najnovija sniženja


Ako na internetu tražite FIS kataloge, došli ste na pravo mjesto. Nudimo vam najnovije kataloge za FIS, brinući se da pronađete najbolje cijene i ponude vaše trgovine. Ako želite uštediti novac uz ponude iz FIS tjednih kataloga i pronaći najbolje ponude sa FIS tjednim katalozima, na pravom ste mjestu.

Aktuelni katalozi

Najbliži
spinner

 Katalozi možda nisu valjani u svim lokalnim trgovinama.

 

Idemo u FIS po akcije!

Želite uštedjeti i kupovati pametno? U isto vrijeme želite i kupovati kvalitetne proizvode sa dugim vijekom trajanja? Upravo zbog toga morate pogledati FIS akcijski katalog. Taj katalog izlazi mjesečno te akcija unutar njih vrijedi do isteka zaliha, što zanči da morate požuriti po proizvod koji vas zanima. Akcijski katalozi ne nude samo određene proizvode – unutar njih se nalaze gotovo sve vrste proizvoda koje FIS nudi svojim kupcima – od odjeće i obuće, donjeg veša, pametnih uređaja, bijele tehnike, posuđa, igračaka i mnogo više. Akcijski katalog možete detaljno pregledati na službenoj web stranici FIS-a: https://fis.ba. Stoga, ne gubite vrijeme i zavirite u FIS akcijski katalog!

Proizvodi za svaki kutak vašeg doma

Opremiti dom uz proizvode iz FIS ponude je veoma lako, zato jer se FIS pobrinuo da kupcima omogući sve što im je potrebno za uređenje doma. Stoga ćete u FIS-u pronaći velik izbor artikala za vaš dnevni boravak, kao što je namještaj, koji dolazi u raznim veličinama, oblicima i bojama. Kuhinje se važan dio našeg doma, a kuhinje iz FIS ponude će vaš dom upotpuniti u svakom smislu. Odaberite za sebe samo najbolje modele kuhinja, kao što su modeli brenda Ambyenta, i uvjerite se u njihovu kvalitetu.

Sitnicama dođite do izražaja

Pored ponuda za uređenje kompletnih prostorija, u FIS-u odaberite pojedinačne artikle za dekoraciju vašeg doma. FIS ormari će upotpuniti vašu spavaću sobu, a komode će urediti vaš dnevni boravak. Ne zaboravite da su i zavjese neizbježan dodatak vašoj dekoraciji. Upravo u FIS nudi velik izbor zavjesa, rađenih od kvalitetnih tkanina, a koje su ujedno moderne i klasične. Ono što će sigurno dodatno ukrasiti vaš dom su i dekorativni tepisi, koje ćete u FIS-u pronaći vrlo lako zbog njihove kvalitete i ljepote. Za dobar izgled kuhinje i wc-a, treba vam i dobra bijela tehnika. Kućanski aparati, televizori, ugradbeni aparati, računarska oprema, samo su neki od artikala bijele tehnike koje FIS nudi.

Proizvodi u FIS katalozima

Stranica Proizvodi
leaflet
03.02. - 12.02.2023.
4 ljestve
14 Real Madrid
leaflet
03.02. - 05.02.2023.
2 ledeni čaj
3 vodka, Zaječarsko pivo
leaflet
03.02. - 05.02.2023.
1 luk, teleća rebra, teletina, vrat, svinjski vrat
leaflet
01.02. - 28.02.2023.
3 kuhinja
4 Elit, stolica, trpezarijska stolica, trpezarijski stol
5 ormar
6 kreveta
7 francuski ležaj
leaflet
01.02. - 25.02.2023.
3 hlače
4 Nikko
5 cipele

Najnoviji katalozi

Trgovci - prodavnice