Somat Konzum - cijene i katalozi

Pogledajte ovotjedne ponude iz trgovine Konzum za proizvode kao što je Somat, sa promocijom koja važi od 15.08.2022. Ovdje pronađite najnovije Konzum Somat kataloge i ponude i uštedite novac.

 

Somat u Konzum katalozima

 

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo Konzum Somat ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa Konzum Somat ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo Konzum Somat ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod Somat kod drugih trgovaca, kao što su dm, cm, Kort marketi, Amko komerc, Belamionix, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: slanina, slanina panceta, Sredstva za odbijanje insekata i glodavaca, slim krema, Slatka peciva, torte i deserti, Skijanje i zimski sportovi, slim losion, suncokretovo ulje, set za frizere, Samsung Galaxy A50. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

Gdje kupiti - Somat

Najnoviji katalozi