Garnitura - Trenutne cijene iz JYSK kataloga

Pregled cijena

Prodavac
Opis
Platnost
Cijena
JYSK
Lounge garnitura RAVNDRUP centralni modul natur  
275 din.
JYSK
Lounge garnitura RAVNDRUP ugaoni modul natur  
325 din.
JYSK
Lounge baštenska garnitura VEN za 4 osobe natur  
600 din.
JYSK
Ugaona garnitura HAMPEN siva  
600 din.
JYSK
Lounge garnitura UGILT za 3 osobe drvo  
1.000 din.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne važi u svim filijalama

** Cijena može biti bez PDV-a

garnitura ćete naći po sniženoj cijeni od 275 din. u prodavnici JYSK. Ova posebna ponuda vrijedi od 18.04. do 01.05.2024.. Ako želite kupiti proizvod garnitura, posjetite najbližu prodavnicu JYSK.

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo JYSK garnitura ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa JYSK garnitura ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo JYSK garnitura ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod garnitura kod drugih trgovaca, kao što su FIS, Prodex, Bingo, Mercator, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: Govedina i teletina, Gotova jela, Galanterija, Grijanje, Garniture za vrtni namještaj, Gel za pranje, puder, tablete za pranje i omekšivač, goudella, goveđi gulaš, gejmerski stol, Grundig. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

Najnoviji katalozi