Saksija - Trenutne cijene iz JYSK kataloga

Pregled cijena

Prodavac
Opis
Platnost
Cijena
JYSK
Saksija SIVERT Ø26xV23cm smeđa  
18 din.
JYSK
Saksija TERJE Ø25xV23cm natur  
30 din.
JYSK
Baštenska saksija BRILLEAND Ø29xV29 natur  
60 din.
JYSK
Baštenska saksija MYRHAUK Š33xD33xV32 tvrdo drvo  
90 din.
JYSK
Saksija TRANA Š30xD83xV130 crna  
175 din.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne važi u svim filijalama

** Cijena može biti bez PDV-a

saksija ćete naći po sniženoj cijeni od 18 din. u prodavnici JYSK. Ova posebna ponuda vrijedi od 25.04. do 08.05.2024.. Ako želite kupiti proizvod saksija, posjetite najbližu prodavnicu JYSK.

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo JYSK saksija ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa JYSK saksija ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo JYSK saksija ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod saksija kod drugih trgovaca, kao što su OBI, Bingo, Crvena jabuka, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: Sredstva za odbijanje insekata i glodavaca, Slatka peciva, torte i deserti, Svinjetina, Salama, šunka i slanina, Slavine za kupaonicu, Svinjski specijaliteti, Stolovi, stalci, otoci, garniture, Sir, svježi sir, Stolice, visoke stolice, Stolići, TV stolovi. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

Najnoviji katalozi