JYSK - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini JYSK, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine JYSK. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući JYSK.


Katalozi JYSK
Katalozi JYSK
Katalozi JYSK

O JYSK-u

JYSK je popularni maloprodjani lanac koji se bavi prodajom svega za dom. Osnovan 1979. godine, ovaj maloprodajni lanac prepoznatljiv je po izvrsnim ponudama, pored čega se nalazi i svakodnevna akcija te katalog. JYSK grupa djeluje na međunarodnom planu te obuhvata oko 2800 prodajnih objekata u 52 zemlje među kojima su Danska, Norveška, Švedska, Finska, Poljska, Češka Republika, Mađarska, Holandija, Slovačka, Njemačka, Austrija, Švicarska, Island, Kanada, Grenland, Farska ostrva, Estonija, Latvija, Litvanija, Ukrajina itd. JYSK maloprodajni lanac pruža svojim kupcima kvalitetne proizvode sa pristupačnim cijenama. Nudi proizvode kao što su razni madraci, kvalitetne stolice za trpezariju i dnevni boravak, kupatilsk oprema, namještaj, sve za baštu i mnogo više.JYSK ima i online trgovinu, na kojoj kupci željene proizvode na akciji  mogu kupovati online, uz dostavu na njihovu adresu. Širok spektar ponuda te cijene mogu se pronaći na JYSK-ovoj web stranici https://jysk.ba. JYSK-ova online trgovina u svojoj ponudi ima i proizvode na sniženjima, kao i online kataloge sa sedmičnim aktuelnim ponudama.

 

Zašto ljudi kupuju u JYSK-u

  • Sve za kuću i vrt: JYSK nudi povoljne i kvalitetne proizvode za opremanje vašeg doma iz snova, kao što su udobni madraci, kreveti i ormari za vašu spavaću sobu, kupatilska oprema, kompletan namještaj za radnu sobu i dnevni boravak, trpezarijski stolovi i stolice, proizvodi za odlaganje, zavjese, namještaj za uređenje bašte te ostali kućanski proizvodi poput ogledala, tepiha, dekoracije, kućnih potrepština i mnogo više.
  • Odlične cijene: Priuštite sebi JYSK proizvode iz izvrsne ponude JYSK-ovih sedmičnih kataloga.
  • Širok izbor: JYSK nudi širok izbor proizvoda koji su dostupni odmah.
  • Otvorenost prema kupcima: JYSK svojim kupcima nudi izvrsne savjete pri kupovini njihovih proizvoda, te lakoću narudžbe pri naručivanju na online trgovini. Također im daje inspiraciju za uređenje doma, i lagan pristup informacijama na mnogim društvenim mrežama.
  • Rođendani i uštede: JYSK-ove trgovine svojim kupcima nude izvrsne uštede i sniženja za vrijeme rođendanskih akcija trgovine.

 

Lokacija i radno vrijeme

Glavna kancelarija JYSK-a u Bosni i Hercegovini je u mjestu Sarajevo, na adresi Kolodvorska 12. Pored mjesta Sarajevo, JYSK-ove trgovine nalaze se i na sljedećim lokacijama u BiH: Banja Luka, Gradačac, Bijeljina, Zenica, Trebinje, Prijedor, Tuzla, Bihać, Mostar, Bugojno, Livno, Gračanica, Doboj, Tešanj, Derventa, Vitez, Kakanj, Gradiška, Čitluk, Cazin. Radno vrijeme se razlikuje po lokacijama, i da saznate radno vrijeme trgovine na određenoj lokaciji, pogledajte ovdje.