OBI - katalozi i najnovija sniženja


Ako na internetu tražite OBI kataloge, došli ste na pravo mjesto. Nudimo vam najnovije kataloge za OBI, brinući se da pronađete najbolje cijene i ponude vaše trgovine. Ako želite uštediti novac uz ponude iz OBI tjednih kataloga i pronaći najbolje ponude sa OBI tjednim katalozima, na pravom ste mjestu.

Aktuelni katalozi

Najbliži
spinner

 Katalozi možda nisu valjani u svim lokalnim trgovinama.

 

Kvalitetno uređenje kuće i vrta

Trebate urediti kuću i vrt, a ne znate gdje tražiti kvalitetan i povoljan materijal i uređaje? Odgovor na to pitanje je lagan i on glasi da trebate posjetiti OBI! OBI je odavno prepoznat kao glavni trgovac za uređenje prostorija u domu, ali i prostora izvan njega. Gradnja i renoviranje svima zadaju probleme, ali uz OBI, ti problemi nestaju. Stoga, posjetite OBI, kako biste se uvjerili u širok asortiman ponude, kao što su laminati, kojima ćete urediti svoje podove. Zidove ne morate ostaviti čisto bijelima – ukrasite ih uz pomoć svima omiljenog proizvoda, a to su tapete. Slične trgovine (kao što je Lamper) nude i slične proizvode, ali u OBI-ju možete pronaći i opremu za vaše kupatilo. Odaberite najbolje modele za uređenje svog kupatila, koje više nećete morati mijenjati i koji će vam uvijek biti kvalitetni i dugotrajni. Uredite, također, i svoj vrt – vrtovi su ukras svake kuće, i zaslužuju posebnu pažnju. Ako želite da vaš vrt odiše pozitivnom energijom, onda u njega obavezno dodajte roštilj iz OBI-ja. Ponuda za roštilje je široka, i omogućit će vam da svaku nedjelju provedete roštiljajući uz svoju porodicu i prijatelje. Kao finalni dodir vašem domu, omogućite da on uvijek svijetli i uvijek bude blistav. U tome će vam pomoći OBI rasvjeta – OBI u svojoj ponudi ima na stotine lustera raznih oblika, koji će se uklopiti u svaki stil doma.

Akcija sa garancijom

Potragu za dobrim cijenama počeli ste kada ste ušli u OBI, a tu potragu i nastavite tako što ćete pročitati i promotivni katalog. Čitajući taj katalog, pomno i sigurno isplanirajte izgradnju, renoviranje u uređenje vašeg doma, uz kvalitetne proizvode i povoljne cijene. OBI svojim kupcim spremno organizira i razne tematske događaje sa popustima, kao što je Black Friday, i mnoge druge događaje koji prate vašu kupovinu!

Najnoviji katalozi

Trgovci - sve za kuću