Komoda - Trenutne cijene iz JYSK kataloga

search

Pregled cijena

Prodavac
Opis
Platnost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Komoda TAPDRUP 4 ladice 1 vrata hrast  
175 din.
logo - JYSK
JYSK
Komoda TANGBJERG 4 ladice bijela  
185 din.
logo - JYSK
JYSK
Komoda LINTRUP 2 vrata 3 ladice boja hrasta  
450 din.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne važi u svim filijalama

** Cijena može biti bez PDV-a

komoda ćete naći po sniženoj cijeni od 175 din. u prodavnici JYSK. Ova posebna ponuda vrijedi od 23.05. do 05.06.2024.. Ako želite kupiti proizvod komoda, posjetite najbližu prodavnicu JYSK.

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo JYSK komoda ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa JYSK komoda ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo JYSK komoda ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod komoda kod drugih trgovaca, kao što su FIS, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: Kruh i peciva, Kuća i ured, Kuhinjski pribor i posuđe, Kupaonica, Kade, tuševi, wc šolje i umivaonici, Kupatilski namještaj, Kuhinjski namještaj i oprema, Kuhinjski sudoperi, Kreveti, Konzervirana hrana. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

 

Komoda - razvoj najniže cijene - JYSK

Razvoj izgleda u katalozima - JYSK

Gdje kupiti - komoda

Najnoviji katalozi