Korpa - Trenutne cijene iz JYSK kataloga

search

Pregled cijena

Prodavac
Opis
Platnost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Korpa GORM Š27xD32xV20cm bijela  
20 din.
logo - JYSK
JYSK
Korpa VIGIL Ø32xV27cm morska trava  
25 din.
logo - JYSK
JYSK
Korpa za rublje ENAR Ø39xV58cm siva  
28 din.
logo - JYSK
JYSK
Korpa MICHAEL Š22xD38xV43cm sa ručkama  
28 din.
logo - JYSK
JYSK
Korpa ALVAR Ø35xV35cm natur  
55 din.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne važi u svim filijalama

** Cijena može biti bez PDV-a

korpa ćete naći po sniženoj cijeni od 20 din. u prodavnici JYSK. Ova posebna ponuda vrijedi od 23.05. do 05.06.2024.. Ako želite kupiti proizvod korpa, posjetite najbližu prodavnicu JYSK.

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo JYSK korpa ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa JYSK korpa ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo JYSK korpa ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod korpa kod drugih trgovaca, kao što su Tropic, Crvena jabuka, OBI, Prodex, Robot, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: Kruh i peciva, Kuća i ured, Kuhinjski pribor i posuđe, Kupaonica, Kade, tuševi, wc šolje i umivaonici, Kupatilski namještaj, Kuhinjski namještaj i oprema, Kuhinjski sudoperi, Kreveti, Konzervirana hrana. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

 

Korpa - razvoj najniže cijene - JYSK

Razvoj izgleda u katalozima - JYSK

Gdje kupiti - korpa

Najnoviji katalozi