Radni stol - Trenutne cijene iz JYSK kataloga

search

Pregled cijena

Prodavac
Opis
Platnost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Radni stol KARUP 40x100 1 ladica bijela  
75 din.
logo - JYSK
JYSK
Radni stol VANDBORG hrast/crna  
100 din.
logo - JYSK
JYSK
Radni stol RY 60x110 1 ladica hrast  
325 din.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne važi u svim filijalama

** Cijena može biti bez PDV-a

radni stol ćete naći po sniženoj cijeni od 75 din. u prodavnici JYSK. Ova posebna ponuda vrijedi od 23.05. do 05.06.2024.. Ako želite kupiti proizvod radni stol, posjetite najbližu prodavnicu JYSK.

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo JYSK radni stol ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa JYSK radni stol ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo JYSK radni stol ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod radni stol kod drugih trgovaca, kao što su FIS, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: Riba i morski proizvodi, Rasvjeta i električna roba, Računari, Laptopi, Software i Hardware, Računari, Riža, tjestenina, mahunarke, soja, Radne klupe, rumenilo za lice, reketi za badminton, radio, Rare. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

 

Radni stol - najniža cijena - JYSK

Pojavljivanje u katalozima - JYSK

Gdje kupiti - radni stol

Najnoviji katalozi