Roletna - Trenutne cijene iz JYSK kataloga

search

Pregled cijena

Prodavac
Opis
Platnost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Roletna SENJA 45x170 cm siva  
18 din.
logo - JYSK
JYSK
Duo roletna TOKE 45x180 bijela  
35 din.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne važi u svim filijalama

** Cijena može biti bez PDV-a

roletna ćete naći po sniženoj cijeni od 18 din. u prodavnici JYSK. Ova posebna ponuda vrijedi od 23.05. do 05.06.2024.. Ako želite kupiti proizvod roletna, posjetite najbližu prodavnicu JYSK.

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo JYSK roletna ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa JYSK roletna ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo JYSK roletna ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod roletna kod drugih trgovaca, kao što su PENNY plus, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: Riba i morski proizvodi, Rasvjeta i električna roba, Računari, Laptopi, Software i Hardware, Računari, Riža, tjestenina, mahunarke, soja, Radne klupe, rumenilo za lice, reketi za badminton, radio, Rare. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

 

Roletna - najniža cijena - JYSK

Pojavljivanje u katalozima - JYSK

Gdje kupiti - roletna

Najnoviji katalozi