Stalak - Trenutne cijene iz JYSK kataloga

search

Pregled cijena

Prodavac
Opis
Platnost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Stalak za sušenje veša LEIFHEIT Basic 18m  
42 din.
logo - JYSK
JYSK
Stalak za balkonski suncobran AMMERUD 25kg siva  
85 din.
logo - JYSK
JYSK
Stalak za suncobran HORTEN 35kg siva  
115 din.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne važi u svim filijalama

** Cijena može biti bez PDV-a

stalak ćete naći po sniženoj cijeni od 42 din. u prodavnici JYSK. Ova posebna ponuda vrijedi od 23.05. do 05.06.2024.. Ako želite kupiti proizvod stalak, posjetite najbližu prodavnicu JYSK.

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo JYSK stalak ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa JYSK stalak ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo JYSK stalak ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod stalak kod drugih trgovaca, kao što su Tropic, Crvena jabuka, OBI, Prodex, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: Sredstva za odbijanje insekata i glodavaca, Slatka peciva, torte i deserti, Skladištenje i prijevoz hrane, Svinjetina, Salama, šunka i slanina, Svinjski specijaliteti, Stolovi, stalci, otoci, garniture, Sir, svježi sir, Stolice, visoke stolice, Spavaća soba. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

 

Stalak - razvoj najniže cijene - JYSK

Razvoj izgleda u katalozima - JYSK

Gdje kupiti - stalak

Najnoviji katalozi