Trpezarijska stolica - Trenutne cijene iz JYSK kataloga

search

Pregled cijena

Prodavac
Opis
Platnost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Trpezarijska stolica BISTRUP maslinasta/hrast  
75 din.
logo - JYSK
JYSK
Trpezarijska stolica HAVNDAL crna umjetna koža/hrom  
100 din.
logo - JYSK
JYSK
Trpezarijska stolica RISSKOV tamno zeleni baršun/crna  
125 din.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne važi u svim filijalama

** Cijena može biti bez PDV-a

trpezarijska stolica ćete naći po sniženoj cijeni od 75 din. u prodavnici JYSK. Ova posebna ponuda vrijedi od 23.05. do 05.06.2024.. Ako želite kupiti proizvod trpezarijska stolica, posjetite najbližu prodavnicu JYSK.

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo JYSK trpezarijska stolica ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa JYSK trpezarijska stolica ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo JYSK trpezarijska stolica ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod trpezarijska stolica kod drugih trgovaca, kao što su -, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: Tekstil za kuću i vrt, Tekstil za kuhinju i trpezariju, Tekstil za spavaću sobu, Trpezarija, Tekstil za kupaonicu, Tapete, Trosjedi, kauči, sofe, fotelje, vreće za sjedenje, Tepisi i prostirke, Trajna roba, Televizori. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

 

Trpezarijska stolica - razvoj najniže cijene - JYSK

Razvoj izgleda u katalozima - JYSK

Gdje kupiti - trpezarijska stolica

Najnoviji katalozi