Zidni polica - Trenutne cijene iz kataloga

search
Cijena
logo - JYSK
thumbnail - Zidni polica
JYSK
06.06.2024. - 12.06.2025.
85 din.
Zidna polica KVISSEL 3 police bambus
Pogledajte letak
FIS katalog
thumbnail - Zidni polica
07.06. - 27.06.2024.
Važi u svim FIS prodavnicama.

Pregled cijena

Prodavac
Opis
Platnost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Zidna polica KVISSEL 3 police bambus  
85 din.
logo - FIS
FIS
pogledajte letak pogledajte letak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne važi u svim filijalama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na rasprodaji - zidni polica
Proizvod zidni polica je trenutno u nekoliko promocija, možete ga kupiti na popustu u JYSK.
 
Gdje je najjeftinije - zidni polica
Proizvod zidni polica možete kupiti u JYSK po najnižoj cijeni ikada, u trenutnoj promociji postoji 85 din.. Ova radnja je važeća od 06.06.2024. do 12.06.2025..

 

Sa nama pronađite najbolje cijene
Na Moji Katalozi znamo sve o ponudama, sniženjima i katalozima koji su dostupni za proizvod zidni polica. Možemo pronaći najbolje popuste i bit ćemo prvi koji će vas obavijestiti da je zidni polica na sniženju. I to znači da možete mnogo uštediti u vašoj tjednoj kupovini. Pogledajte samo koliko možete uštediti na zidni polica uz naše ponude i akcije iz najnovijih kataloga.

Pogledajte cijene proizvoda zidni polica kod vašeg omiljenog trgovca
Ako želite uštediti novac, samo kliknite na bilo koji katalog i pogledajte trenutne cijene kod vašeg omiljenog trgovca FIS, JYSK. Da biste olakšali vašu potragu za popustima, možete filtrirati sniženja i akcije za posebne proizvode. Ne zaboravite da na Moji Katalozi možete također pogledati popuste na veliku količinu drugih proizvoda. Pogledajte odlične ponude koje nudimo, i počnite šteditit na vašoj kupovini.
Nudimo kataloge i sniženja trgovaca u BiH, tako da lako možete usporediti vaše omiljene trgovine i otkriti na kojem ćete mjestu najviše uštediti. To je na Moji Katalozi lako i brzo!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na vaše omiljene proizvode kao što su AKU makaze, avokado, Axe, adapter, Adidas. Na Moji Katalozi, sve je na jednom mjestu, i samo jedan klik vas dijeli od fantastičnih ponuda. Svakako stalno provjeravajte našu stranicu - stalno radimo na unapređenju naših usluga, i svakodnevno dodajemo nove promocije i sniženja kako biste vi imali najbolje niske cijene!

 

Zidni polica - najniža cijena

Pojavljivanje u katalozima

Gdje kupiti - zidni polica

Najnoviji katalozi