dm - katalozi i najnovija sniženja


Ako na internetu tražite dm kataloge, došli ste na pravo mjesto. Nudimo vam najnovije kataloge za dm, brinući se da pronađete najbolje cijene i ponude vaše trgovine. Ako želite uštediti novac uz ponude iz dm tjednih kataloga i pronaći najbolje ponude sa dm tjednim katalozima, na pravom ste mjestu.

Aktuelni katalozi

Najbliži
spinner

 Katalozi možda nisu valjani u svim lokalnim trgovinama.

 

Dm akcije za svaki dan!

Kvalitetne i odlične proizvode nije uvijek lako naći, ali zato je tu dm katalog da vam olakša potragu! Katalog, koji izlazi svake druge srijede, nudi odlično sniženje na odabrane proizvode iz asortimana. Akcija je dostupna na gotovo svaki proizvod iz kataloga. Ne morate skupo plaćati da biste njegovali svoj izgled. Cijena svakog od proizvoda iz kataloga je i više nego odlična, i privući će svakoga, ko želi kvalitetno njegovati svoje tijelo. Pored redovnih kataloga koji izlaze svake druge sedmice, tu je još i dm mirisni katalog – parfemi su glavna odlika ovog kataloga, ali pored toga, u njemu možete pronaći i druge proizvode sa mirisnim notama, kao što su gelovi za tuširanje, losioni, mlijeko za tijelo i puno više! Sve dm kataloge možete pogledati na oficijelnoj web stranici dm-a https://www.dm-drogeriemarkt.ba.

Dm nagrađuje svoje kupce

Dm posvećuje pažnju svojim kupcima, stoga uvijek spremno odlučuje nagraditi ih za njihovu vjernost. Otvaranje novih poslovnica, dm rođendani, nagrade povodom praznika – sve su to razlozi da se u dm-u organizira nagradna igra za kupce. Sudjelujte u jednoj od njih i osvojite vrijedne nagrade za vas, ali i vaše najmilije!

Sve što vam treba je u dm-u

Već smo navikli da dm u svojoj ponudi nudi sve za svakoga. Stoga, ako želite kvalitetno njegovati sebe, razveseliti svoje najmilije poklonima, ili održavati svoj dom, dm proizvodi i marke su ono što vam treba. Bilo da su to kokosovo ulje, chia sjemenke, ulje za bradu, kozmetika, piling i maske za lice, šamponi, kupke za tijelo, parfemi, hrana za djecu, proizvodi za čišćenje, kreme – sve to možete pronaći na policama dm-a po fantastičnim i veoma privlačnim cijenama.

Proizvodi u dm katalozima

Najnoviji katalozi

Trgovci - kozmetika