Korpa - Trenutne cijene iz JYSK kataloga

Pregled cijena

Prodavac
Opis
Platnost
Cijena
JYSK
Korpa BILL Š21xD16xV10cm natur  
10 din.
JYSK
Korpa za rublje ASGEIR Ø36xV50cm  
14 din.
JYSK
Korpa AMUND Š20xD30xV10cm natur  
20 din.
JYSK
Korpa BJERGI Š33xD26xV19cm natur  
25 din.
JYSK
Korpa MICHAEL Š22xD38xV43cm sa ručkama  
28 din.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne važi u svim filijalama

** Cijena može biti bez PDV-a

korpa ćete naći po sniženoj cijeni od 10 din. u prodavnici JYSK. Ova posebna ponuda vrijedi od 18.04. do 01.05.2024.. Ako želite kupiti proizvod korpa, posjetite najbližu prodavnicu JYSK.

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo JYSK korpa ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa JYSK korpa ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo JYSK korpa ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod korpa kod drugih trgovaca, kao što su FIS, Robot, Prodex, Kort marketi, dm, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: Kruh i peciva, Kuća i ured, Kuhinjski pribor i posuđe, Kupaonica, Kade, tuševi, wc šolje i umivaonici, Kupatilski namještaj, Kuhinjski namještaj i oprema, Komode, ormarići, ormari za knjige, Kreveti, Konzervirana hrana. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

Najnoviji katalozi