FIS - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini FIS, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine FIS. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući FIS.


Katalozi FIS
Katalozi FIS
Katalozi FIS

O FIS-u

FIS je poznato ime jednog od najvećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini koji se prvenstveno bavi trgovinom, ali i mnogim drugim djelatnostima poput proizvodnje, transporta, logistike i turističke i uslužne djelatnosti. Osnovan 1995. FIS danas ima 15 prodajnih centara širom BiH, s više od 3300 uposlenih.  Sa sjedištem u mjestu Vitez, FIS-ove poslovnice nalaze se na lokacijama Mostar, Banja Luka, Bijeljina, Livno, Sarajevo, Bihać, Brčko, Gračanica, Cazin, Bugojno, Sanski Most, Čelinac, Doboj, Žepče, Bijeljina, ali i na lokacijama u Hrvatskoj kao što su Solin, Dugopolje i Slavonski Brod.

U širok asortiman trgovačkog lanca FIS spada preko 25 000 različitih artikala. Izdvajaju se kategorije poput svega za kuću i vrt, gdje različitim dekoracijama, u koje spadaju tepisi, lampe, moderno opremlje sobe, kupatila, kuhinje te brojni alati pribor, možete urediti svoje interijere i eksterijere. Kategorije uključuju i tehniku, dječji odjel, dekorativu i posuđe te namještaj.

Pored trgovine, FIS nudi brojne usluge poput nektretnina, cvjećare, frizerskog i kozmetičkog salona, fitness studia, svadbenog salona, slastičarne, tiska i veza, transporta i špedicije, te veleprodaje. Za sve ostale informacije o brojnim uslugama FIS poslovnica, posjetite njihovu web stranicu https://fis.ba.
 

Zašto ljudi kupuju u FIS-u

  • Širok asortiman: FIS se odlikuje veoma bogatim i širokim asortimanom, u kojem svatko može pronaći nešto za sebe.
  • Pristupačne cijene: Uz cijene za svakoga, u  FIS ponudi nalazi se i svakodnevna akcija na omiljene proizvode iz svih kategorija.
  • Domaći brendovi: Pored prodaje, FIS vodi i proizvodnju vlastitih proizvoda. 2002. plasira se linija čarapa GS, 2005. započinje proizvodnja namještaja kroz brend Ambyenta,  a 2009. kroz brend Anibinni započinje proizvodnja dječje odjeće. Prepoznatljivi brendovi su i EKO FIS Vlašić, te FIS Home.
  • Briga za kupce: Svojim kupcima FIS nudi dostavu proizvod na kućnu adresu, te povoljnu kupovinu uz potrošačku karticu koja osigurava stalne popuste i brojne druge pogodnosti. Više o potrošačkoj kartici pogledajte ovdje.
  • Društvena odgovornost: FIS doprinosi konstantnom poboljšanju radnih uvjeta svojih uposlenih, te nastoji osigurati bolji standard u cijeloj BiH. Također sudjeluje i u brojnim humanitarnim projektima, u kojima daje velik doprinos za ugroženo stanovništvo.

 

Katalog i akcija

FIS nudi svoj akcijski katalog, u kojem se na akciji nalaze proizvodi iz raznih kategorija, kao što su bijela tehnika, odjeća, namještaj, posteljina, kupatilska oprema, pribor za baštu i mnogo više. Osim stalnih akcijskih kataloga na sve artikle, FIS nudi i katalog na svoje brendove, poput Ambyenta kataloga.