Bingo - katalozi i najnovija sniženja


Ako na internetu tražite Bingo kataloge, došli ste na pravo mjesto. Nudimo vam najnovije kataloge za Bingo, brinući se da pronađete najbolje cijene i ponude vaše trgovine. Ako želite uštediti novac uz ponude iz Bingo tjednih kataloga i pronaći najbolje ponude sa Bingo tjednim katalozima, na pravom ste mjestu.

Aktuelni katalozi

Najbliži
spinner

 Katalozi možda nisu valjani u svim lokalnim trgovinama.

 

Opravdava slogan “Kralj dobrih cijena”

Bingo je poznat kao “Kralj dobrih cijena” i to i opravdava svojom bogatom ponudom proizvoda po fantastičnim cijenama. Želite brzo i jednostavnije pronalaziti dobre cijene? Onda zavirite u Bingo katalog proizvoda, u kojem ćete pronaći akcije na vaše omiljene proizvode. Akcijski katalog dostupan je svake sedmice, i u njemu Bingo iz ponude stalno izdvaja popularne proizvode po odjelima. Ne morate ići u trgovine kako biste dobili taj katalog – katalog online dostupan je na službenoj web stranici Binga, https://www.bingotuzla.ba, te pregledajte sve akcije za sve Bingo poslovnice u BiH. Ponuda uključuje ne samo katalošku akciju – tu je još i vikend akcija, koja će vas obradovati prilikom vaše kupovine vikendom. Sve ove akcije dostupne su u svim Bingo poslovnicama diljem BiH (Sarajevo, Banja Luka, Jajce, Bihać, Bijeljina, Mostar itd.)

Sve što vam treba nalazi se u Bingu!

Bingo nije samo kralj dobrih cijena već je i kralj raznovrsne ponude proizvoda. Pogledajte samo odjele koji se nalaze u Bingu: od gastronomije, mesnice, pekare, voća i povrća, pa sve do bijele tehnike i mnogo više. Bijela tehnika je veoma popularna – u aktuelnim katalozima tehnike pronaći ćete širok izbor laptopa, televizora, usisivača, mašina za veš, štednjaka i mnogo više.

Opremite dom uz Bingo

Ako želite opremiti svoj dom, obavezno pogledajte Bingo katalog namještaja. U njemu se nalazi sve za vaš dom, od modernog namještaja, ukrasnih dekoracija, pokrivača, komoda i puno više. U katalozima se posebno izdvaja rubrika “Sve za kuhinju”. Bingo kuhinje su jedinstvene po svojim povoljnim cijenama. One vam nude kompletan set kuhinjskih materijala i uređaja, te tako za sebe pronađite kuhinjske ormariće, trpezarijske stolice i stolove, posuđe, i sve ostalo što vam je potrebno za pripremu ukusnog ručka!

Proizvodi u Bingo katalozima

Najnoviji katalozi

Trgovci - prehrana