Zdjela - Trenutne cijene iz JYSK kataloga

search

Pregled cijena

Prodavac
Opis
Platnost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Ukrasna zdjela HILMIR Š27xD23xV10cm  
28 din.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne važi u svim filijalama

** Cijena može biti bez PDV-a

zdjela ćete naći po sniženoj cijeni od 28 din. u prodavnici JYSK. Ova posebna ponuda vrijedi od 23.05. do 05.06.2024.. Ako želite kupiti proizvod zdjela, posjetite najbližu prodavnicu JYSK.

Ako ste doista ozbiljni u tome da uštedite na kupovini i želite uštediti najviše što možete, trebate oprezno pregledati sve najnovije tjedne kataloge koji su izdvojeni na našoj web stranici. Redovno izdvajamo JYSK zdjela ponude, i imamo najnovije tjedne kataloge sa JYSK zdjela ponudama koje su dostupne čim katalog izađe.

To ne moraju biti samo JYSK zdjela ponude, već možete pretražiti i ponude za proizvod zdjela kod drugih trgovaca, kao što su Namex, Prodex, Robot, Izbor trgovine, Bingo, ili možete pogledati odlične promocije, popuste i sniženja proizvoda koje na našoj web stranici traže i drugi kupci. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sljedeće proizvode: Zamrznuti proizvodi, Zamrznuto povrće i voće, Zamrznuta gotova jela, Zamrznuti proizvodi od krumpira, Zamrznuta pizza i pite, Zidne i podne pločice, Zvučnici i soundbar, začini, zidni panel, zidni sat. Na Moji Katalozi objavljujemo tisuće novih posebnih ponuda svaki dan, i ako želite samo najbolje ponude, trebate nas posjećivati!

 

Zdjela - razvoj najniže cijene - JYSK

Razvoj izgleda u katalozima - JYSK

Gdje kupiti - zdjela

Najnoviji katalozi