Top Shop - katalozi, poslovnice i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Top Shop, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine Top Shop. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući Top Shop.


Katalozi Top Shop

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

Top Shop

Top Shop je brend pod okriljem kompanije Studio Moderna, koja je osnovana 1992. godine u Sloveniji. Krenuvši od skromnih početaka, kompanija se polako i sigurno razvijala i uz strategiju višekanalne prodaje došla je do direktne prodaje i razvila se u snažnu platformu.

Kompanija danas posluje u više od 20 zemalja diljem svijeta, među kojima je i BiH. Top Shop trgovine nalaze se diljem BiH, i to na lokacijama  Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja Luka, Zenica, Prijedor, Cazin, Derventa, Brčko, Bijeljina, Goražde. Kontakt, telefon, radno vrijeme, te točne adrese i dućani mogu se pronaći na oficijelnoj web stranici https://www.topshop.ba.

Studio Moderna je poznat po svojim brendovina Top Shop i Dormeo, koji kupcima pružaju zadovoljstvo i kvalitet. Zbog toga su ovi brendovi prepoznati kao visokokvalitetni diljem svijeta.

Zašto ljudi kupuju u Top Shopu?

Posebne ponude i akcije

Top Shop cijene su jedne od najpovoljnijih. Stoga kupci u Top Shopu mogu uživati u stalnim sniženjima na sve artikle čak i do 50%! Akcije se odnose na sve artikle i brendove u Top Shop ponudi. Više o Top Shop akcijama pogledajte ovdje.

Najnoviji katalozi

Trgovci - online trgovine