Top Shop - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

Top Shop

Top Shop je brend pod okriljem kompanije Studio Moderna, koja je osnovana 1992. godine u Sloveniji. Krenuvši od skromnih početaka, kompanija se polako i sigurno razvijala i uz strategiju višekanalne prodaje došla je do direktne prodaje i razvila se u snažnu platformu.

Kompanija danas posluje u više od 20 zemalja diljem svijeta, među kojima je i BiH. Top Shop trgovine nalaze se diljem BiH, i to na lokacijama  Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja Luka, Zenica, Prijedor, Cazin, Derventa, Brčko, Bijeljina, Goražde. Kontakt, telefon, radno vrijeme, te točne adrese i dućani mogu se pronaći na oficijelnoj web stranici https://www.topshop.ba.

Studio Moderna je poznat po svojim brendovina Top Shop i Dormeo, koji kupcima pružaju zadovoljstvo i kvalitet. Zbog toga su ovi brendovi prepoznati kao visokokvalitetni diljem svijeta.

Zašto ljudi kupuju u Top Shopu?

Posebne ponude i akcije

Top Shop cijene su jedne od najpovoljnijih. Stoga kupci u Top Shopu mogu uživati u stalnim sniženjima na sve artikle čak i do 50%! Akcije se odnose na sve artikle i brendove u Top Shop ponudi. Više o Top Shop akcijama pogledajte ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - online trgovine