BH Telecom - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

BH Telecom

BH Telecom je najveći telekom operater u Bosni i Hercegovini. Pruža savremene i visokokvalitetne usluge na području telekomunikacija kao što su fiksna, mobilna i internet mreža. Kao prva kompanija u BiH koja pruža usluge GSM telefonije, osnovana je 1997. godine.

Sa više od 70 poslovnica diljem BiH, BH Telecom sjedište je Sarajevo. Više o lokacijama poslovnica potražite na službenoj web stranici https://www.bhtelecom.ba.

 Ono što ovu kompanijju čini prepoznatljivom je širok asortiman usluga, jedinstvena dinamika poslovanja, te primjenjivanje najsavremenijih tehnoloških rješenja. U to spadaju mobilne usluge kao što su mobiteli, razni paketi i predplata, zatim internet, TV paketi, fiksna linija kao što su telefoni, razni uređaji, u koje spadaju mobilni i fiksni uređaji, tableti, laptopi, routeri, modemi i mnogo više.  

BH Telecom sarađuje sa brojnim domaćim i stranim kompanijama, te kao društveno odgovorna kompanija učestvuje svakodnevno u razvoju i napretku društva.

Zašto ljudi koriste usluge BH Telecoma?

Posebne ponude i radno vrijeme

BH Telecom za svoje korisnike svakodnevno priprema brojne akcijske ponude. Jedna od njih je i akcijska ponuda na uslugu Moja TV, odlične akcije na BH Telecom uređaje, poklone za kupce uz kupljene BH Telecom uređaje, Ultra ponuda, akcije na duplo veću količinu interneta i mnogo više.

Za dodatne informacije o posebnim ponudama, kontakt i radno vrijeme posjetite portal BH Telecoma ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - mobilni & internet