cm - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini cm, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine cm. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući cm.


Katalozi cm
Katalozi cm
Katalozi cm

O cm-u

Cm (cosmetic market) je kozmetička trgovina koja nudi proizvode iz kategorija ljepote, zdravlja, proizvode kao što su parfemi, baby kozmetiku, torbe, proizvode za njegu kože, lica, kose, te proizvode za kućnu higijenu. Firma je osnovana 2003. godine sa sjedištem u Vitezu. Danas ima 71 poslovnicu diljem BiH, a neke od lokacija su: Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Gradačac, Velika Kladuša, Kiseljak, Travnik, Doboj, Žepče, Cazin, Livno, Trebinje, Brčko i mnoge druge. Detaljnije informacije o lokacijama poslovnica i njihovo radno vrijeme pogledajte na online stranici Cm-a https://www.cmbih.com.

Cm je vodeći maloprodajni drogerijski lanac na tržištu BiH. Ciljana skupina na koju se ovaj lanac fokusira su žene sa željom i navikom za uljepšavanje. Cm nudi širok asortiman drogerijskih proizvoda sa iznimno pristupačnim cijenama.

Svoju pristupačnost kupcima dokazuje i činjenica da možete kreirati i CM CLUB CARD, koja vam omogućava sakupljanje bodova, koje kasnije možete iskoristiti za kupovanje artikala. Tu je još i cm mobilna aplikacija, na kojoj su u svakome trenutku dostupni svi cm katalozi, akcijske cijene, novosti te stanje na vašoj cm kartici.

 

Zašto ljudi kupuju u cm-u

  • Izvrsne ponude: U cm-ovim poslovnicama pronađite najbolje drogerijske proizvode po izvrsnim cijenama u cijeloj BiH. Širok asortiman čineparfemi, kozmetika, baby kozmetika, torbe, proizvodi za njegu kože, lica, kose i kućne higijene. Pored beauty proizvoda za žene, tu su i drogerijski proizvodi za muškarce koji se također brinu za svjež izgled.
  • Stručni savjeti: Osim prodaje, cm svojim kupcima nudi i stručne savjete pri odabiru nekog artikla, savjete za njegu vašeg tijela, kao i što je sve trendy. Više o cm savjetima pogledajte ovdje.
  • Klubske kartice: Briga za kupce je na prvom mjestu cm-a, stoga je cm osmislio CLUB CARD potrošačku karticu, uz koju ćete moći sakupljati bodove te ih kasnije unovčiti za vaš omiljeni proizvod. Članstvo je besplatno!
  • Razni projekti: Redovno akcijsko sniženje je nešto čime cm nastoji udovoljiti svojim kupcima, te organizirajući projekte kao što su Crveni petak, Svijet parfema, Dani super cijena, cm magazin, Ludi petak i mnogi drugi, cm želi stalno informirati svoje kupce.
  • Pokloni i nagradna igra: Pokloni su odlika cm trgovina, te otvaranje novih poslovnica i rođendani već postojećih popraćeni su raznim darivanjima uključujući sniženje i nagradnu igru. Cm u svojoj ponudi ima i svakodnevne poklon bonove na Artdeco i mnoge druge proizvode.

 

Katalog i akcija

Redovni cm katalog izlazi svake druge sedmice, i u njemu možete pronaći razne akcije na sve omiljene artikle. Tu je još i cm top ponuda sa sniženim cijenama na preporučene proizvode. Za više informacija o cm katalogu i top ponudi pogledajte ovdje i ovdje.