dm - katalozi, poslovnice i radno vrijeme

Katalozi dm

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

Dm

Dm (drogerie markt) je njemački maloprodajni lanac koji se bavi prodajom kozmetike, zdravstvenih proizvoda, proizvoda za njegu lica i tijela, kućanskih proizvoda i zdravih namirnica. U Bosni i Hercegovini prisutan je još od 2005. godine. Danas, dm BiH ima više od 70 poslovnica diljem zemlje, među kojima su sljedeći gradovi: Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Travnik, Jajce, Vitez, Tuzla i brojne druge lokacije. Detaljne informacije o lokacijama dm poslovnica potražite na web stranici https://www.dm-drogeriemarkt.ba.

Iz godine u godinu, dm BiH ostvaruje značajan uspjeh na tržištu. dm je broj 1 za kupce, zato jer se izdvaja širokim asortimanom jedinstvenih i zdravih proizvoda, koji su bio i prirodni.

Dm je ujedno poznat i kao poželjan poslodavac, te u BiH zapošljava više od 700 zaposlenika. U središte stavlja čovjeka, te se prilagođava individualnim potrebama svakoga. Stoga su dm proizvodi prilagođeni svačijim željama i potrebama, te se ujedno ističu i visokom kvalitetom.

Zašto ljudi kupuju u dm-u?

Posebne ponude i radno vrijeme

Dm se odlikuje svojim logom „Uvijek povoljno“. To znači da kroz cijelu godinu nudi odlična sniženja na brojne artikle, koja traju i do 4 mjeseca! Pored sniženja, tu je još i dm katalog koji izlazi svakih 15 dana. U njemu pronađite proizvode za oznakom UVIJEKPOVOLJNO i druge aktuelne ponude. Katalozi su dostupni u poslovnicama ali i online.

Radno vrijeme i kontakt poslovnica pronađite ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - kozmetika