cm - katalozi, poslovnice i radno vrijeme

Katalozi cm

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

O cm-u

Cm (cosmetic market) je kozmetička trgovina koja nudi proizvode iz kategorija ljepote, zdravlja, proizvode kao što su parfemi, baby kozmetiku, torbe, proizvode za njegu kože, lica, kose, te proizvode za kućnu higijenu. Firma je osnovana 2003. godine sa sjedištem u Vitezu. Danas ima 71 poslovnicu diljem BiH, a neke od lokacija su: Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Gradačac, Velika Kladuša, Kiseljak, Travnik, Doboj, Žepče, Cazin, Livno, Trebinje, Brčko i mnoge druge. Detaljnije informacije o lokacijama poslovnica i njihovo radno vrijeme pogledajte na online stranici Cm-a https://www.cmbih.com.

Cm je vodeći maloprodajni drogerijski lanac na tržištu BiH. Ciljana skupina na koju se ovaj lanac fokusira su žene sa željom i navikom za uljepšavanje. Cm nudi širok asortiman drogerijskih proizvoda sa iznimno pristupačnim cijenama.

Svoju pristupačnost kupcima dokazuje i činjenica da možete kreirati i CM CLUB CARD, koja vam omogućava sakupljanje bodova, koje kasnije možete iskoristiti za kupovanje artikala. Tu je još i cm mobilna aplikacija, na kojoj su u svakome trenutku dostupni svi cm katalozi, akcijske cijene, novosti te stanje na vašoj cm kartici.

 

Zašto ljudi kupuju u cm-u

 

Katalog i akcija

Redovni cm katalog izlazi svake druge sedmice, i u njemu možete pronaći razne akcije na sve omiljene artikle. Tu je još i cm top ponuda sa sniženim cijenama na preporučene proizvode. Za više informacija o cm katalogu i top ponudi pogledajte ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - kozmetika