Najbliži
spinner

 Katalozi možda nisu valjani u svim lokalnim trgovinama.

Konzum - katalozi i najnovija sniženja

thumbnail - Konzum katalog
03.06. - 16.06.2024.
Konzum katalog
Katalog možda ne važi u svim lokalnim trgovinama
 

Konzum zna najbolje

Ako ste neprestano u potrazi za dobrim cijenama i novim načinima uštede, onda ste došli na pravo mjesto ako ste ušli u Konzum! Konzum svakodnevno traži načine kako da udovolji svojim kupcima, a to i uspijeva kroz sniženja proizvoda i razne akcije. Upravo te akcije nalaze se u Konzumovom promotivnom katalogu. Katalog izlazi gotovo svake sedmice, a Konzum ne nudi samo jedan, već više njih. Katalozi su dostupni u svim gradovima u kojima Konzum ima svoje trgovine, a možete ga pogledati i na oficijelnoj web stranici Konzuma za BiH https://www.konzum.co.ba. Još jedan način uštede novca i pametne kupovine je Konzumova vikend akcija. Svaki vikend, Konzum svojim kupcima nudi najpopularnije proizvode po fantastično niskim cijenama. I to nije samo vikendom – Konzum cijena dana je ponuda kojom se odlične cijene nude i svaki dan u sedmici. Dnevna akcija će vam omogućiti pametnu kupovinu, u bilo kojoj posjeti Konzumu. Kad god odlučite ići u Konzum, znajte da vas tamo uvijek čekaju akcije!

Omiljene povlastice za sve kupce

Akcije nisu jedina stvar kojom Konzum pokazuje da mu je stalo do kupaca. Pored redovnih sniženja, na artikle možete dobiti i dodatni Pika kartica popust. Da biste iskoristili ovaj odličan popust, morate postati član Pika kartica kluba. Članstvo u tom klubu pruža vam mogućnost da uz karticu dobijete dodatni popust u bilo kojoj Konzum prodavnici. Popunite pristupnicu i ostvarite dodatne povlastice!

Šarolika ponuda artikala

Konzum stavlja naglasak na domaće proizvode, jer je bitno da svaki kupac prepozna važnost proizvoda koji dolaze iz njihove zemlje. Ali, pored prehrambenih, tu su još i brojni drugi proizvodi za vaš dom. Stoga se u Konzumvoj ponudi nalaze tekstil i obuća, bazeni, koferi, kućne potrepštine, proizvodi za njegu kože, hrana za kućne ljubimce i mnogo više. Zato požurite z Konzum i za sebe odaberite samo najbolje!

Proizvodi u Konzum katalozima

Najnoviji katalozi
Trgovci - prehrana