Konzum - katalozi i akcije


Ako na internetu tražite Konzum kataloge, došli ste na pravo mjesto. Nudimo vam najnovije kataloge za Konzum, brinući se da pronađete najbolje cijene i ponude vaše trgovine. Ako želite uštediti novac uz ponude iz Konzum tjednih kataloga i pronaći najbolje ponude sa Konzum tjednim katalozima, na pravom ste mjestu.

Najbolji Konzum katalozi i sniženja na internetu
Imamo informacije o skoro svim Konzum katalozima i sniženjima koji postoje u cijeloj BiH! Bilo da su skriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih učitati na našoj web stranici.

Otkrij najbolja Konzum sniženja
Većina ljudi želi uštediti novac kupujući u trgovini Konzum. Mi imamo sve informacije o Konzum sniženjima, tako da možete pronaći najbolje cijene i uštediti novac. Samo prelistajte najnovije kataloge i akcije ovdje, i vidite na koji način možete uštediti novac na odličnim proizvodima. Upamtite, štednja je osnova uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Kada govorimo o štednji, najbitniji je pravi način razmišljanja. Upravo sada možete uštediti nekoliko maraka, ali i to nekoliko pomaže, te štednja uz Konzum akcijske kataloge je odličan način da najbolje iskoristite vaš novac. Sve što trebate za štednju jest da budete pametan kupac i istražite Konzum prije nego što krenete u kupovinu. Tome trebate posvetiti malo vremena, ali naši katalozi vam mogu pomoći da uštedite mnogo novca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 5 trenutnih Konzum kataloga koji važe do 18.10.2020. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Prehrana, konkretno: koji, šampon, voda, ulje, paprika, sok, finesse, sredstvo za čišćenje, keks, jogurt, koje možete kupiti u 152 trgovina u gradovima kao što su Sarajevo, Banja Luka, Zenica, Tuzla, Mostar itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 42 trgovaca čiji su katalozi dostupni na Moji Katalozi. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Konzum da pogledate 247 kataloga koji više ne važe.

Konzum trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci