Mango - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

Mango

MANGO je modna kompanija čije su kreacije poznate diljem svijeta. Osnovana je 1984. u Barceloni, i danas je jedna od vodećih modnih grupacija u svijetu. Svoje poslovnice, kojih je više od 2000, ima u preko 100 zemalja na svijetu. MANGO Bosna i Hercegovina poslovnice ima u ova tri grada: Sarajevo, Banja Luka i Mostar.

MANGO u svojoj ponudi ima odjevne predmete za žene, muškarce i djecu, te plus size odjeću, prigodne za svaku priliku. MANGO odjeća odlikuje se mediteranskim stilom uz dodatak savremenog.

Svojim kupcima MANGO nudi ne samo modu, već umjetnost i tehnologiju, što je savršen spoj. Poslovnice se odlikuju art deco stilom, te odražavaju i sam stil odjevnih predmeta.

Više o MANGU pročitajte na službenoj web stranici https://shop.mango.com/ba.

Zašto ljudi kupuju u MANGU?

Posebne ponude i radno vrijeme

Uz stalne akcije, kupci mogu pronaći samo najbolje i najpovoljnije za sebe. MANGO svakodnevno objavljuje nove akcije i sniženja na artikle. Ako se pretplatite na MANGO web stranicu, dobit ćete 10% popusta na nove odijevne predmete i nakit. Tu su još i odlične Black Friday akcije, na kojima svaki kupac može pronaći napovoljnije artikle koji ga zanimaju. Pored toga, uvijek imate mogućnost povrata artikla.

Radno vrijeme MANGO poslovnica pronađite ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - odjeća