ZARA - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

O Zara-i

Zara je modna kompanija koja se danas ubraja među najveće u svijetu. Osnovana je 1975. i odlikuje se elegancijom svojih kreacija. Dizajneri nastoje da na svaki mogući način zadovolje potrebe kupaca. Zara posluje na 49 tržišta, među kojima je i BiH tržište. Zara BiH svoje poslovnice ima na lokacijama Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja Luka. Više o poslovnicama i njihovom radnom vremenu pogledajte na oficijelnoj web stranici Zara Bosnia https://www.zara.com/ba/.  

U Zara asortimanu pronađite velik broj odjevnih predmeta, obuće, nakita i dekoracije, za muškarce i žene te za sve uzraste. Zara Woman svojim kupcima nudi raznolik izbor pantalona, majica, džempera, kaputa, jakni, haljina, cipela i ostalih proizvoda prigodnih za sve prilike. Zara Man također nudi širok asortiman odjevnih predmeta za muškarce za sve prilike.

 

Zašto ljudi kupuju u Zara-i

Katalog

Zara online nudi sve svoje najnovije kolekcije i u online verziji. Pronađite sve nove artikle pod raznim kategorijama kao što su Zara woman, Zara man, Zara kids, cipele i torbe, TRF kolekcija, nakit i mnogo više. Svakog tjedna Zara na svojoj online stranici objavljuje svoje najnovije kreacije kako bi kupci imali što veći izbor pri odabiru savršene kombinacije. Osim novih artikala po regularnim cijenama, tu su još i posebne cijene za kategorije Zara woman i Zara man. Tu možete pronaći kvalitetnu modernu odjeću po sniženim cijenama i u veličinama koje odgovaraju svakome.

Najnoviji katalozi
Trgovci - odjeća