PENNY plus - katalozi, poslovnice i radno vrijeme

Katalozi PENNY plus

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

Penny Plus

Osnovano 1996. godine, Penny Plus je društvo sa ograničenom odgovornošću za uvoz i izvoz, trgovina na veliko i malo, te društvo za proizvodnju i usluge sa sjedištem na lokaciji Sarajevo. Penny Plus prodajne centre ima na području Kantona Sarajevo, u kojima se prodaje visokokvalitetni građevinski materijal. U sklopu Penny Plus nalazi se također i Penny Market za prodaju prehrambenih proizvoda i roba široke potrošnje.

Penny Plus svojim kupcima želi omogućiti najbolje cijene za kvalitetne artikle. Domaćim proizvođačima nudi se mogućnost plasiranja proizvoda na domaće tržište.

Naglasak se stavlja na rast ponude, kako bi kupci imali mogućnost biranja između velikog broja raznovrsnih artikala, koji ujedno odišu kvalitetom i prepoznatljivošću. Više o Penny Plus firmi pročitajte na web stranici https://pennyshop.ba.

Zašto ljudi kupuju u Penny Plus?

Posebne ponude i radno vrijeme

Penny Plus izdaje razne tematske kataloge u kojima možete pronaći posebne ponude i akcije na razne proizvode. Katalozi se izdaju za sve proizvode u asortimanu Penny Plus. U njima potražite veliki izbor artikala i super akcije. Katalozi su dostupni i online, te ih potražite ovdje.Kontakt i radno vrijeme Penny Plus poslovnica pronađite ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - prehrana