PENNY plus - katalozi i akcije


Ako na internetu tražite PENNY plus kataloge, došli ste na pravo mjesto. Nudimo vam najnovije kataloge za PENNY plus, brinući se da pronađete najbolje cijene i ponude vaše trgovine. Ako želite uštediti novac uz ponude iz PENNY plus tjednih kataloga i pronaći najbolje ponude sa PENNY plus tjednim katalozima, na pravom ste mjestu.

Aktuelni katalozi

Odaberite prodavnicu  
Katalozi možda nisu valjani u svim lokalnim trgovinama.
 

Zavirite u Penny Shop katalog!

Penny Shop katalozi će vas inspirirati na kupovinu u daljnju potragu za odličnim cijenama. Katalozi, koji izlaze gotovo svake sedmice, prepuni su fantastičnih proizvoda koje morate imati. Tematski su, tako da se svaki od njih razlikuje, i u svakom od nih možete naći uvijek nove ponude. Cijena tih proizvoda će vas ostaviti bez teksta, a sve aktuelne kataloge potražite i online na web stranici https://pennyshop.ba. Kupujte pametno uz akcije iz Penny Shop-a, a u svakoj posjeti slobodno uzmite prospekt koji vam se nudi u trgovini, kako biste mogli pametno isplanirati vašu narednu kupovinu!

Raznolikost je ono čime se Penny Shop odlikuje

Penny Shop nije trgovina koja nudi samo jednu vrstu proizvoda – ona ih nudi na desetke! U to ćete se uvjeriti prilikom vaše posjete Penny Shop marketima, ali i gledanjem akcijskog kataloga. Prva asocijacija na Penny Shop su mašine i alati. Zato, ako vam je potreban građevinski materijal, keramika, kosilice za dvoriše, stolarski alat, trimeri, elektromašine, obavezno posjetite Penny Shop.

Ako, pak, želite usrećiti svog mališana, oprema i igračke su još jedna fantastična ponuda ove trgovine. Igračka Maša i medo je veoma tražena, kao i edukativne bojanke za djecu, a sve su to stvari zbog kojih će vaš mališan biti sretan i uz koje ća sa zadovoljstvom počinjati igru.

Nadalje, posuđe je potrebno svakom domu. U Penny-ju pronađite kvalitetno Delimano posuđe i tave, koje će pomoći da vaše jelo bude ukusno i svježe u svakom trenutku. Stoga se ne dvoumite, i obavezno posjetite Penny Shop markete, i uvjerite se u raznolikost proizvoda, povoljne cijene i njihovu kvalitetu.

Proizvodi u PENNY plus katalozima

Stranica Proizvodi
leaflet
07.10. - 10.10.2022.
1 limun, maslac, protein, sapun, pileći file
leaflet
1 CMI
leaflet
29.09. - 23.10.2022.
1 jogurt, pavlaka
2 cvekla, krastavac, paprika
3 čaj, koji, med, rakija
4 podmetač
5 bijeli luk
leaflet
27.09. - 09.10.2022.
1 fenjer, lampa
leaflet
22.09. - 16.10.2022.
1 sokovnik, posuđe
2 led
4 cappuccino
6 flaša, staklena
7 presa za voće

Najnoviji katalozi

Trgovci - prehrana