Bingo - katalozi, poslovnice i radno vrijeme

Katalozi Bingo

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

O Bingu

Bingo je najveći trgovački lanac u BiH čija je osnovna djelatnost trgovina. Osnovan je 1993. godine, i do danas, ovaj trgovački lanac postigao je velik uspjeh, ne samo na području trgovine već i na polju industrijske proizvodnje (proizvodnja grickalica, tekstilna industrija, korištenje obnovljivih izvora energije itd.).

Bingo posjeduje 185 poslovnica širom BiH, te sa oko 7000 zaposlenih na samom je vrhu trgovačke djelatnosti u BiH. Sa sjedištem u gradu Tuzla, Bingo ima svoje poslovnice na lokacijama među kojima su: Sarajevo, Trebinje, Mostar, Bihać, Šamac, Velika Kladuša, Međugorje i mnoge druge lokacije. Lokacije poslovnica pogledajte na Bingo web stranici https://www.bingotuzla.ba.

Bingo svojim kupcima nudi domaće proizvode te time skreće pažnju na domaće tržište. Sa titulom „kralj dobrih cijena“, Bingo je prepoznatljiv po najnižim cijenama te brojnim tjednim i vikend akcijama na svoje proizvode.

U Bingo ponudi nalaze se i akcija te katalog u kojem se izdvaja velik broj proizvoda, od mesnih do mliječnih pa sve do napitaka, higijenskih potrepština, deterdženata i mnogih drugih. Bingo nudi i kataloške akcije za proizvode kao što je bijela tehnika. Novo u ponudi su i Telefunken uređaji sa vremenom garancije od 2 do 5 godina. Kataloška ponuda uključuje i akcije na namještaj za opremanje vašeg doma, sa izuzetno povoljnim cijenama. Detaljnije informacije o Bingo katalozima pogledajte ovdje .

 

Zašto ljudi kupuju u Bingu

 

Posebne ponude

Bingo svojim kupcima svakodnevno nudi posebne ponude na čitav asortiman. Pored akcija iz posebnih ponuda, nudi se i akcija za početak sedmice, kataloška akcija, te tematska i vikend akcija.

Najnoviji katalozi
Trgovci - prehrana